Първата колекция на новия бранд & Other Stories вече е факт

Концепцията на новия лейбъл е да достига не до масовата аудитория, а до истинските ценители на...

През пролетта на 2012-та от H&M официално обявиха, че портфолиото им се попълва от нов бранд, който, подобно на COS, също част от групата на шведите, да отговаря на по-високи модни стандарти.

Новината пристигна и с предупреждението за категоричния лимит на градовете в Европа, които марката с име & Other Stories ще разположи магазините си - Барселона, Берлин, Лондон, Париж, Милано, Копенхаген и Стокхолм.

Концепцията на новия лейбъл е да достига не до масовата аудитория, а до истинските ценители на висококачествена скандинавска мода, каквато личи от птичи поглед в конструктивните силуети, цветовете и архитектурно мислените обувки и аксесоари.

Lookbook-ът и снимки на артикулите от пилотната колекция пристигат точно навреме за пролетта между една Седмица на висшата мода и предстоящия прет-а-порте сезон и задържат вниманието с много добри модели и с авангардни кройки.

И въпреки че у нас & Other Stories не се предвижда да има, първото посещение в един от петте привилегировани града (виж тук и адресите на магазините) ще включва бутика на новата марка като задължителна шопинг дестинация.

Харесваме най-много обаче обувките и чантите, вероятно защото по непотвърдена информация са направени от съшия дизайнер, който преди това е създавал моделите на Acne - Никол Уилсън.

Цялата презентация на колекция със снимки, както и избрани от нас модели, разглеждаме в галерията горе>>
 

Коментари: 2

K
Kalista (2013/02/06 / 16:59)
Хехе, то няма в Унгария, та ще има в България. Тия модели са малко "Limited edition".
V
Vintage queen (2013/01/25 / 11:46)
Хареса ми, и ме е яд, че пак няма да ги има тук. Като cos.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia