Следва

Белослава представя "Когато има защо…" в нов аранжимент

Ново начало: Натали Портман се мести в Париж

Причината за преместването на звездата в Париж е свързано с вчерашното избиране на съпруга й - френския балетист и хореограф Бенджамин Мийпие, за...

People of art преди 11 години

Париж – градът на светлините, градът на архитектурните постижения, градът на любовта ще стане дом на прекрасната актриса Натали Портман.

35-годишната Портман и съпругът й се местят във Франция, въпреки че напоследък много от техните колеги напускат същата държава заради намерението на правителството да въведе до 75 на сто данък върху богатството.

Причината за преместването на звездната двойка в Париж е свързано с вчерашното избиране на френския балетист и хореограф Бенджамин Мийпие, съпруг на холивудската актриса, за директор на балета на Парижката опера.

По думите на Мийпие, който през последните 20 години е живял в Ню Йорк, сега съпругата му ще може да се съсредоточи върху европейски проекти.



Натали Портман и Бенджамин Мийпие се срещат по време на снимките на драмата "Черния лебед”, в който актрисата се справи блестящо с ролята си, а роденият във Франция 34-годишен класически балетист Бенджамин Мийпие е неин хореограф и й помага, за което. "Черен лебед" получи възторжени отзиви най-вече заради Натали, която успява да се справи с огромните физически и психологически предизвикателства в ролята на Нина и заслужено прибра  "Оскар" за ролята си (а преди това Златен Глобус, БАФТА, както и отличието на Гилдията на американските актьори).

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра