Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 28 януари - 3 февруари

Дизайн за вдъхновение: Екзотичен рай в Манхатън

Това е царството на източните култури...

All About Life преди 11 години

Днес попаднахме на един много различен дом сред страниците на ELLE и решихме да споделим с теб малко от тази екзотична красота.

Накратко казано, това е царството на източните култури, а ако трябва да сме по-точни, това е дома на дизайнера Джон Робшау.

Бързо се потопихме в атмосферата на един спокоен, но загадъчен дом, който носи автентичен ориенталски почерк без да се натрапва. Създаден от собственика си във всяка една свободна минута, през която той не пътува по света, за да търси вдъхновение. Този екзотичен рай се намира в Манхатън, Ню Йорк и нямаме търпение да ти го покажем.

 





 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.