Следва

Разсъжденията на една блондинка: Алина Дуарте за красотата, пластичните операции и нощния живот

Петъчна доза секс: Бен Афлек

Нашето петъчно-вечерно много секси вдъхновение е 40-годишният Бен Афлек. Запленени сме от топлите му лешникови очи и романтично... 

Други преди 11 години

Нашето петъчно-вечерно много секси вдъхновение е 40-годишният Бен Афлек. Запленени сме от топлите му лешникови очи и романтично излъчване... е, вярно, че е женен, но никой не ни забранява да си го представяме в спалнята.

Роден в Бъркли, Калифорния през 1972 година, Бен Афлек става известен през 97г., когато пише сценария на филма „Добрият Уил Хънтинг”, за който печели Оскар. Зад гърба си има връзка с горещата Дженифър Лопес, с която дори стигат до годеж, но не след дълго се разделят, за да може всеки да срещне подходящата половинка. Нашето момче намира любовта на живота си по време на снимки на филма „Daredevil: Дявол на доброто“, в лицето на актрисата Дженифър Гарнър. Женят се през 2005г. и имат 3 деца. 
Актьорът ни е много на сърце, а наскоро дори спечели Златен Глобус за "Най-добър режисьор" за филма „Арго”. 


Харесваме го, искаме го и мечтаем за него, защото освен много секси, Бен е грижовен и романтичен. А какво повече ни трябва, за да го превърнем в начин на живот или поне в нашата петъчна голяма доза СЕКС!





















 

More Други