Следва

Даря Вербови в Celine пролет 2013

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Лицата на новия брой на списание Love, издание пролет-лято 2013, са безкрайно популярните Кара Делевин, Клои...

All fashion преди 11 години

Даря Вербови в пролетно-лятната реклама на Celine

Канадският топ модел Даря Вербови е нищо повече от красива в пролетната кампания на Celine и това ни е напълно достатъчно.

Магнетизмът и женствеността й в изумителните дрехи на френската марка в черно-белия контраст носят целия успех на тези снимки.

Фотографът Juergen Teller влиза в тандем със стилистите, подбрали най-впечатляващото от колекция пролет-лято 2013 и професионализма на Даря и резултатът е налице - съвършенство, откъдето и да го погледнем.

Виж всички снимки от кампанията>>

Кейт Мос, Кара Делевин и Клои Мориц - голи и чисти в Love Magazine








Лицата на новия брой на списание Love, издание пролет-лято 2013, са безкрайно популярните Кара Делевин, Клои Мориц и вечната Кейт Мос, като последната се облича в истинското си тяло, без очевидни корекции, снета гола, хубава и натурална в сесия с художествена стойност от фотографския дует Мерт и Маркус.




Озаглавен The Clean Isssue, броят на сезонното списание е с три корици, от които изплуват сякаш току-що изкъпаните принцеси Кейт, Кара и малката актриса Клои, а екипът редактори, фотографи и стилисти отново показа, че в го бива адски много в измислянето на гениални идеи и осъществяването им във великолепни фотосесии.

Доказателството е тук>>

Колекцията на Rochas Pre-Fall 2013





Заради точно това сиво, какито, тъмносиното, кафявото, заради модерния провинциален шик, палтата в чудни кройки, полите молив до под коляно и заради най-голямата стойност на тази уникално добра колекция, че от първия до последния модел - всичко си представяме да носим.

А шедьовърът - лилаво-черна рокля в стил Dior - е просто безупречен>>

Жега в Маями във Vogue Австралия





Стайлингът е на Морган Пилчер за австралийското издание на Vogue, месецът е февруари, а времето е някъде в късните 80-те, пресъздадено в наши дни чрез култовите модели от колекцията на Balmain пролет-лято 2013, като късите топове, панталоните в кройка молив, огромните кръгли обеци.

Сякаш отново виждаме във вихъра на кариерата им Синди, Наоми, Линда и Кристи - млади, богати, арогантно секси, пълни с живот. 

Мястото е Маями, жегата се усеща и оттук, красивият модел е Камерън Ръсел, а фотограф на сесията, наречена просто Miami Heat, e Бени Хорн. 

Виж всички снимки тук>>

Неповторимият Jean Paul Gaultier и неговте модели на Paris Haute Couture





Природна стихия, великолепен кутюриер, който твори пак, и пак в истинския смисъл на понятието висша мода.

Виж подробносто и още снимки от колекция Haute Couture на Жан Пол Готие>>
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 12 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.