Следва

Звездите с най-секси бретони през този сезон

Paris Haute Couture 2013: Jean Paul Gaultier

Невероятното въображение на французина е стигнало до там, че, подпалено от визията на индийската булка, която...

All fashion преди 11 години

Миналият беше Ейми Уайнхаус, после дойдоха и поп иконите за колекция пролет-лято 2013, а днес виждаме уникалните модели на Готие, подобни на типични индийски одежди.

Невероятното въображение на французина е стигнало до там, че, подпалено от визията на индийската булка, която отива на сватбата си на слон, създава близо 50 модела в контекста на тази приказна страна. Свидетели сме на истински индийски триумф, придружен с музика и цигански нотки, които Готие пожелава да капсулира в колекция, изпълнена с много радост и талант.

Материите са свободни и представляват циганската култура. Виждаме свободни дълги поли, едри бижута, много ресни и много цветове. Лилаво, жълто, синьо, оранжево, кафяво и всичко се слива и образува дъга на въображение с много забава. Това е истински пир на щастието, което се изразява с цветове и раздвижени дрехи. Пролетта на Жан Пол Готие определено ще е по-цветна и щура от всякога.






























































 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.