Следва

Българинът Владимир Каралеев и отново много силната му колекция на Берлинската седмица на модата

Звездите с най-секси бретони през този сезон

Мишел Обама се появи с чисто нова прическа с бретон на официалната церемония по встъпването в длъжност...

All fashion преди 11 години

Мишел Обама се появи с чисто нова прическа с бретон на официалната церемония по встъпването в длъжност на новия стар американския президент Барак Обама и предизвика истински фурор. Бихме си позволили да кажем дори, че Първата дама стана повод за много повече коментари, отколкото клетвата на съпруга й и ако това трябваше да се визуализира, най-вероятно щяхте да видите как стотици журналисти тичат да телефонират на техните радактори с новината: "Тя има Бретон! Бретон, бретон!".

Трансформацията на прическата й наистина е блестяща, тя я отваря и подчертава специфичното й излъчване, което до сега трудно виждахме. Разбира се, г-жа Обама само даде повод да се говори още повече за тази тенденция, но преди нея още мнозина Холивудски любимци направиха тази крачка. 

Скосен, кръгъл, къс, на кичури или дълъг този сезон звездите избраха бретона под всякаква форма. Въпреки, че е труден за поддържане, той придава по-млад вид, подчертава очите и изразителността на лицето. От Кристина Агилера до Ким Кардашиян, бретона е истински хит и ето как най-известните го предпочетоха >>>

 

 

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.