Следва

Любими бюти акценти от Paris haute couture 2013

Играй, за да спечелиш - разкошни цветове за нокти Chanel от колекция пролет-лято 2013

Най-хубавото е, че може да ги имаш. Един от тях, без никакво усилие, ще стане твой, ако само ни напишеш кой точно...

Nails преди 11 години

Три цвята Chаnеl. Единият се казва Accessoire, тъмно и страстно бордо, създаден, за да прилепва като точния аксесоар към деня и нощта, към вечерното черно и контрастното офисно, към незабележимото бежово или изрядното бяло. Вторият е Fracas, много горещо, чак парещо розово, цвят, който няма друг толкова летен и секси аналог. Третият е Emprise и на вид е като нежна праскова, а върху ноктите оставя лек перлен нюанс.

Красиви и неповторими и с изящни имена, трите лака за нокти са част от новата колекция грим на много френските Chanel, обединени под още по-френското име Printemps Precieux de Chanel.

Най-хубавото е, че може да ги имаш. Един от тях, без никакво усилие, ще стане твой, ако само ни напишеш кой точно си пожелаваш да имаш тази пролет и защо толкова много го искаш, а накрая, ако имаш късмет, жребият може да реши да си го вземеш oт редакцията на ViewSofia.

Оставихме един уикенд време след едноседмичната игра за двойна покана за хитовия филмов мюзикъл „Клетниците”, за да те впуснем в ново приключение. Условието е ясно - първо гласувай в анкетата за твоя лак за нокти от палитрата на Chanel, после, ако вече си се регистрирал с реалния мейл aдрес, само напиши защо и кой от трите цвята много искаш да спечелиш, ако пък нямаш регистрация, си направи тук>>, а подаръкът, който ViewSofia дава, осигурен любезно от вносителите на Chanel - NOTOS BULGARIA, е сам по себе си достатъчен мотив, за да участваш.

Срокът за гласуване и участие е 10 дни (от днес, 28 януари, до 8 февруари, 18.00 часа, петък), след което трима от всички ще получат на електронната поща от регистрацията указания как и кога ще получат цветa Chanel, за който са мечтали. 







 

Анкета

Кой е твоят цвят от плаитрата на Chanel?

More Nails