Следва

Пореден триумф: Алиша Кийс измести и Бионсе

Facebook моменти: Какво правиха Николета, Алисия, Златка и Венета през последната седмица?

Какво видяхме, че се случва из социалната мрежа през последните дни, кои са известните...

People of art преди 11 години

Рубриката ни Facebook моменти продължава. В нея накратко обобщаваме най-интересните неща, които са се случили напоследък из социалните мрежи.

Не че искаме да следим родните знаменитости непрекъснато, но някои от тях просто не спират да заливат феновете си със снимки от кухнята на най-личните си моменти.

Кои са най-активните Facebook потребители сред известните у нас и как те използват социалните мрежи като канал за комуникация със своите фенове, можеш да четеш по-надолу:







Николета Лозанова



Преди дни Николета Лозанова се прибра в България, за да присъства на светско събитие, организирано от модният канал Fashion TV, които избраха именно плеймейтката за лице на своята енергийна напитка f18. На партито тя беше облечена в стилен черен тоалет Balenciaga и, разбира се, не пропусна възможността да публикува снимки с тоалета на личния си фейсбук профил.

Алисия



И докато Николета отдели голяма част от вниманието си на светски занимания, нейната опонентка Алисия се отдаде на себе си. Тя публикува кадър от новото си видео, в което показва секси татус. Изпълнителката провокира с интересната рисунка - надпис, намиращ се в горната част на левия й крак. Според феновете й в социалната мрежа значението на надписа гласи - "Love me like а lover Treat me like a friend" (Обичай ме като любовник, отнасяй се с мен като с приятел - букв.). Почитателите на певицата похвалиха любимката си, като подчертаха, че "от нея лъха огън и секс". Въпреки, че рисунката не е правена скоро, то сега мнозина от последователите на Алисия в мрежата подчертават, че татуировката е любовно обяснение, насочено към гаджето й - Ники Михайлов.

Златка Димитрова



Още една известна дама се похвали с нова придобивка, а именно Златка Димитрова. Тя сподели с почитателите си във Facebook новата прическа, която има. Плеймейтката ще покорява родния ефир с чисто нова огнена фризура. Атрактивната прическа на Златка се дължи на червени кичури в косата. "Малко промяна не е зле! Как ви се струва?", написа плеймейтката към снимката.


"На хубав човек всичко му стои добре", "Огнена жена с огнени цветове в косите", "Много ти отиват тези цветове", коментират възхитени фенове. Тя пък не пропсуна да се включи сред коментарите с думите: "Трябва да изглеждате зашеметяващи винаги! Дори, когато изхвърляте боклука!"

Венета Райкова



И горещата водеща Венета Райкова също се сдоби с чисто нова прическа. Тя публикува снимка от фризьорския салон на профила си, а запознати споделиха, че кадърът е тъкмо от момента, в който тя си слага чисто нова коса на стойност 1300 лева. Венета сменяла екстеншъните си на всеки 6 месеца с най-качествените такива, заради имиджа на блондинка, който от години гради.





 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра