Следва

Започна продажбата на билети за CRAZY HORSE - символът на нощните забавления в Париж

Български топмодели атакуваха Fashion Energy Party на FTV

Николета Лозанова - рекламно лице на напитката за България и света...

People of art преди 11 години

Топмоделите Виктория Джумпарова, Ива Атанасова, Симона Кръстева - супер модел на България, Кристина Несторова, Мистър България 2012 Мартин Иванов, Мистър Менхънт 2012 Даниел Георгиев, първи Менхънт подгласник Георги Киряков, топмоделът Али Алиев - 7-ми по красота в Менхънт интернешънъл в Корея, са само малка част от лицата, които ще имаме възможност да видим в ревюто за официалното представяне на новата енергийна напитка F 88 F и F 18, собственост на световния моден лидер Fashion TV.

Рекламно лице на енергийния елексир за България е Николета Лозанова, която пристигна специално за повода от чужбина. Тя засне специална фотосесия за напитката пред фотообектива на Вили Каймаканова. 



По време на събитието порция мода предложиха луксозните пуловери Аристократ, мъжкия еталон MSUIT, дизайнерските облекла на Sugarfree и Moonstone. С гордост родните модни дизйнери Димка Шаламанова от EVIS и Цветомила Маринова от Caramella fashion също представиха топ актуалните линии при дамите с доза екстравагатност и чар.







 


 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра