Спечели пътуване по света за 365 дни от Havana Club

 Дестинациите са цели 12 и започват, разбира се, от Хавана, прелитаме до Лондон, Барселона, Берлин, Торонто, отлитаме до Токио и като кенгуру отскачаме до ..

Жадуваме за дълго и разточително пътуване, много коктейли, много нови приятелства и незабравими спомени. И точно, когато мечтаем за нещо много силно, то се сбъдва. В този случай със съдействието на Havana Club, които ни подаряват околосветско пътуване. Щуро и бясно отклонение към целия свят и всичките му малки тайни.

Дестинациите са цели 12 и започват, разбира се, от Хавана, прелитаме до Лондон, Барселона, Берлин, Торонто, отлитаме до Токио и като кенгуру отскачаме до Мелбърн, с танцова стъпка полудяваме в Рио де Жанейро, довършваме започнатото в Чили и Буенос Айрес и се отправяме на по чаша вино в Париж, за да може да се подготвим за Транс-Сибир, където е и краят на купона. 12 дестинации за 12 месеца - истински пир за душата ни, която иска да пътува и открива нови светове. 365 дни купон и диво предизвикателство, за което трябва да попълниш формуляр на страницата във фейсбуук Havana Club Bulgaria и да качиш кратко видео за себе си. Обясни кои 3 неща ще оставиш вкъщи и кои ще вземеш, ако спечелиш „Havana Club 12 месеца по света” и защо. Петте клипа, събрали най-много гласове ще участват в интервю на Havana Club. И накрая, най-добрият видео клип от всяка държава печели 5-дневно пътуване до Хавана, където ще бъде избран световният победител на „Havana Club 12 месеца по света”. Ние страшно много се развълнувахме и вече се размечтахме.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.