Следва

Играта на ViewSofia и Zepter - Финалистът: Мирослава Трифонова и Сочен свински котлет

Спечели пътуване по света за 365 дни от Havana Club

 Дестинациите са цели 12 и започват, разбира се, от Хавана, прелитаме до Лондон, Барселона, Берлин, Торонто, отлитаме до Токио и като кенгуру отскачаме до ..

All About Life преди 11 години

Жадуваме за дълго и разточително пътуване, много коктейли, много нови приятелства и незабравими спомени. И точно, когато мечтаем за нещо много силно, то се сбъдва. В този случай със съдействието на Havana Club, които ни подаряват околосветско пътуване. Щуро и бясно отклонение към целия свят и всичките му малки тайни.

Дестинациите са цели 12 и започват, разбира се, от Хавана, прелитаме до Лондон, Барселона, Берлин, Торонто, отлитаме до Токио и като кенгуру отскачаме до Мелбърн, с танцова стъпка полудяваме в Рио де Жанейро, довършваме започнатото в Чили и Буенос Айрес и се отправяме на по чаша вино в Париж, за да може да се подготвим за Транс-Сибир, където е и краят на купона. 12 дестинации за 12 месеца - истински пир за душата ни, която иска да пътува и открива нови светове. 365 дни купон и диво предизвикателство, за което трябва да попълниш формуляр на страницата във фейсбуук Havana Club Bulgaria и да качиш кратко видео за себе си. Обясни кои 3 неща ще оставиш вкъщи и кои ще вземеш, ако спечелиш „Havana Club 12 месеца по света” и защо. Петте клипа, събрали най-много гласове ще участват в интервю на Havana Club. И накрая, най-добрият видео клип от всяка държава печели 5-дневно пътуване до Хавана, където ще бъде избран световният победител на „Havana Club 12 месеца по света”. Ние страшно много се развълнувахме и вече се размечтахме.


Краят на първа фаза, т.е. подбор на петте финалисти, получили най-висок брой гласове за видеото си приключва на 31-ви март в 18:00 часа. След това идва ред и на едночасовото интервю, където ще се реши кой заминава за Хавана между 28.04.2013 и 03.05.2013.
 

 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.