Следва

Лицето ни харесва така... Подстриганите вежди на Мариакарла Босконо в Elle Франция

Косата е по-хубава още от корена с Kérastase Initialiste

Още след първото нанасяне косата е по-тонизирана, по-устойчива и с 93% по-малко накъсване на косата при разресване, а след около 1 месец, косата е изпълнена с живот, по-блестяща, по-красива...

Hair преди 11 години

25 години след създаването на първата маска за коса, станала легендарна днес, КЕРАСТАЗ за пореден път създава революционен продукт, който да подейства на косата ни, така че да й придаде онази красота, за която мечтаем.

ИНИЦИАЛИСТ е първият серум на КЕРАСТАЗ на основата на растителни клетки, който действа от корена и помага за израстването на по-силна, по-блестяща и по-красива коса. Изключително средство, което предпазва средата на стволовите клетки, за да оптимизира производството на коса от корена, като по този начин усилва устойчивостта на косъма. По този начин се подобрява качеството на косата от самия корен.

ИНИЦИАЛИСТ не се изплаква, нанася се на подсушена с кърпа коса, директно по кожата на глвата, преди да оформим косата си. Това е едно уникално чувствено изживяване за ненадминат резултат.

Още след първото нанасяне косата е по-тонизирана, по-устойчива и с 93% по-малко накъсване на косата при разресване, а след около 1 месец, косата е изпълнена с живот, по-блестяща, по-красива и по-устойчива.

Използването на ИНИЦИАЛИСТ след всяко измиване помага косата да е по-силна и по-красива през целия етап на израстванe, почти задължителен е от зима към пролет, когато е време за нова промяна. А защо не, по-дълга коса!?

 

More Hair