Следва

Б като Библия, Б като Блог

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Не очаквахме, че красивата актриса Мила Йовович ще влезе за втори път в рамките на няколко месеца в тази...

All fashion преди 11 години

Мила Йовович за Vogue Paris

Не очаквахме, че красивата актриса Мила Йовович ще влезе за втори път в рамките на няколко месеца в тази рубрика, но резултатът от сесията с нейно участие във Vogue Paris не ни остави избор. Моделът и филмова звезда е стилизирана в прелестни черни дрехи с етикети Prada, Nina Ricci, Alexander McQueen и Dolce & Gabbana, които шефката на Вог Емануел Алт лично е подбрала. И като цяло има хляб в хрумката с гангстерския образ, който докарва холивудската знаменитост, насред величествен Ню Йорк, облечена от горе до долу в престъпно скъпи дрехи, но като че ли точно актрисата в Мила се е престарала повечко за новата си роля, прекалено изкуствена на места. По-малко поза, повече естественост, и рецептата щеше да е точно премерена.



А и въпросът по кого или по какво всъщност й се иска да постреля на Мила много ни тормози. Вероятните отговори на тази загадка са - А) по-мъжа си, хванат от папарак да целува нейна колежка б) по откачени фенове, които я дебнат от сутрин до вечер, в) просто ей така, щото е готино.

Виж всички кадри тук>>

Кейти Нешер за рекламата на iCB





Бледното лице и прекалено слабото тяло на Кейти Нашер за рекламните визии на iCB пролет 2013 веднага правят впечатление. Сравнявайки я с фотосесията за Celine, където главната героиня Даря Вербови в подобен изчистен стайлинг лъха на свежест, красота и женственост, тук това много ни липсва, предвид и статичността на кадрите, дело на Rutger. 

Косата е другият смущаващ детайл, който асоциираме с изтощение, умора и лош избор на балсам. 
Иначе снимките са на Даниел Джаксън, а стайлингът - на Тина Лаконен.

Виж още кадри тук>>

Оливия Палермо е твърде сладникава за Marie Clairie






Сладката фешън икона Оливия Палермо е като захаросана ябълка в тази сесия за Marie Clarie Испания, за февруарския брой, на който тя е гост редактор, и въпреки че много й отива, ни се иска да я видим поне веднъж различна във фантазиите на стилистите, които обикновено използват пастелни цветове и твърде много пудра, в смисъл на излъскан до скука лукс, когато рисуват образа й чрез модата.

Тя е богата, безгрижна и красива нюйоркчанка, това го знаем, ще ни се да я зърнем на някоя корица в истинска роля, напълно противоположна на познатия на света имидж, в сесия с малко повече художественост и еклектика в кадрите. Ще почакаме, пък ще видим!

Виж всички снимки тук>>

Малката Дженифър Лоуренс в последно произведение на Stella McCratney



Разбираме, че младата актриса от „Игрите на глада” и „Наръчник на оптимиста”, която за година стана филмова звезда, лице на Dior и основен претендент за най-мечтания Оскар, този за главна роля, все още е нешлифован диамант на червения килим, затова приемаме, че не е овладяла маниера на изящното позиране. Но не това ни дразни окото в тези кадри от гостуване на Лоурънс на филмовия фестивал в Санта Барбара през уикенда. По-скоро несъобразените пропорции на Дженифър с изключителния коктейлен гащеризон на Стела Макартни от колекция pre-fall 2013, който прави краката й видимо по-къси, прибира доста талията и бюста, за сметка на широките рамене и ханш и установяваме, че не е напълно подходящ за нейната фигура. 



Ако пaнталонът следвашe права линия, може би ефектът щеше да е друг, но вместо да прекрояваме прекрасната творба, бихме сложили една асиметрична рокля от колекция Dior пролет 2013 в ярък неонов цвят и бихме попили гледката.

Колекцията на Oscar de la Renta за The Outnet





Дизайнерът на богатите дами от Ийст Сайд, Оскар де ла Рента, пусна съвместно с онлайн магазина за луксозни стоки на аутлет цени - The Outnet, колекция, която включва 24 артикула на цени от 325 до 1 295 долара, но резултатът не ни спечели. Първо, заради идеята, че ако ще е de la Renta, то нека артикулът да е в пълния си блясък, и, второ, заради кройките и силуета - твърде консервативни, особено дължините на полите, пръст над коляното, които така и не успяхме да преглътнем. 

Виж всички модели тук>>
 

More All fashion