Следва

Garage Magazine

Сър Елтън Джон представи официално сина си

Близо месец, след като стана ясно, че музикантът отново е баща и то на втори син, той се почувства готов да сподели щастието си на целия свят...

преди 11 години

Сър Елтън Джон представи новото попълнение на семейството си – малкия Илайджа. Музикантът, съпругът му Дейвид Фърниш, първият син на двойката – Закари, и бебето Илайджа се усмихват от корицата на сп. Hello!, съобщава 24 часа.

Близо месец, след като стана ясно, че сър Елтън отново е баща и то на втори син, той се почувства готов да сподели щастието си на целия свят. На фотоса Джон гушка малкия Илайджа, а другото момченце е в ръцете на Дейвид Фърниш.

В интервюто певецът признава, че му се е струвало невъзможно да може да обича някого толкова, колкото първото му дете Закари, но с раждането на втория му син нещата се променили. "Научих, че родителската любов може да бъде безкрайна." - казва още той.

Двойката отказва да разкрие името на сурогатната майка, която родила двете им момчета, но сър Елтън споделя, че тя е прекрасна, мила и обичаща майка, част от неговото семейство. 

Илайджа Джоузеф Даниъл-Джон се появи на бял свят на 11 януари, а братчето му Закари вече е на 2-години.

 

More