Следва

Kenzo Pre-Fall 2013 - Изкуството на напластяването

Животът след 45: Лиз Хърли и мечтата й за сватба

Тя е една от най-амбициозните и самоуверени жени, за които се сещаме...

All fashion преди 11 години

Тя е една от най-амбициозните и самоуверени жени, за които се сещаме. На 47-години, които не й личат колкото и детайлно да я оглеждаш, Лиз Хърли е горд собственик на линия бански костюми, които без всякакви притеснения представя сама.

Актрисата уверено позира и пред обектива за новия брой на сп. Tatler, в което разкрива и някой от малките си тайни. "Следя внимателно какво ям, защото когато остаряваме, трябва да вземем решение дали искаме да сме слаби. Но с напредване на възрастта много слабите жени не са привлекателни", споделя горещата брюнетка, която преди време не мисли точно така за по-закръглените дами.

Нейна е култувата реплика, която затвърждава екстравагантността й, донякъде нейната превзетост, но и чувството й за хумор: "Бих се самоубила, ако бях дебела като Мерилин Монро".



Красивите снимки за списанието са дело на Саймън Емет, а стилист на кадрите е Аня Зиурова. Лиз блести в бял бански и рокля в същия цвят.

В медията Хърли си позволява да говори не само за красота и диети, а и за личния си живот. Дамата е сгодена за играча по крикет Шейн Уорн и се очакваше вече да са минали под венчилото, но това така и не се случва. И оказва се, причината не е в липса на желание, а в нещо съвсем тривиално.

"Много искаме да се оженим и това е начело на списъка със задачи и на двама ни, но все още не сме го направили. Всъщност се оказва по-сложно, отколкото си мислехме, защото половината от семейството ни е в Австралия, а другата във Великобритания", разкрива какво бави сватбата Хърли.



Иначе Лиз вече е била женена. Британският модел се венча за бизнесмена Арун Наяр от Индия през 2007 г., но двамата така и не успяха да запазят брака си. Една от емблематичните й връзки е тази с Хю Грант, която приключи през 2000 г., след като актьорът бе хванат с проститутка - и случката бе раздухана от медиите. Две години по-късно Хърли роди син от американския филмов продуцент Стивън Бинг, но отношенията им се изчерпаха още преди самото раждане.





В интервюто за Tatler актрисата допълва още и защо е толкова важно за нея да сключи брак с Шейн: "Смятаме, че за децата е важно да разберат, че имаме сериозни намерения един към друг и затова се сгодихме по-рано. Ние наистина искаме да създадем истинско семейство, в което да сме заедно не само ние, но и децата, които имаме. Разбира се, децата на Шейн имат майка си, а Деймиън има Арън, но това е друго."

Като майка Лиз е на мнение, че синът й Деймиън e na първо място в живота ѝ и по тази причина той винаги ще бъде най-важният мъж в живота ѝ. Дай Боже такава майка на всеки!










 

More All fashion