Следва

Кой спечели двойна покана за мюзикъла "Клетниците"?

Симона Пейчева се развежда, има друг мъж в сърцето й

Световната шампионка, която се завърна отново в художествената гимнастика, призна за първи път, че е разделена с бащата на сина си – Горан...

People of art преди 11 години

Световната шампионка Симона Пейчева, която се завърна отново в художествената гимнастика, призна за първи път пред LOVE style, че е разделена с бащата на сина си – Горан.

"Отдавна сме разделени, но го признавам за първи път. Пораснах. Бях на 23 години когато родих. Знам само, че Горан е най-добрият баща за сина ми Алексей. Имам му доверие за всичко, което прави. Синът ми живее с мен, но когато пътувам, винаги разчитам на баща му", разкрива Симона.

Тя не крие, че в живота й има нов мъж, който я прави щастлива. „Много ме подкрепи, когато реших да се върна отново в гимнастиката. Покрай него много се промених”, споделя гимнастичката. Новият й мъж се разбира много добре със сина й, което е много важно за всяка жена. „Много го обича, дори повече от мен. Алексей също много е свикнал и все ме пита за него”, казва Симона. След няколко години тя мечтае и за още едно дете и то момиченце.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра