Следва

Линдзи Лоан в черен кожен ансамбъл на път за Ел Ей

Разменяме любовна SMS поезия за супер секси бельо от Palmers

Романтиката на любовните писма не е изчезнала, но отдавна вече се подвизава под друга форма...

All fashion преди 11 години

Романтиката на любовните писма не е изчезнала, но отдавна вече се подвизава под друга форма. С това, че светът става все по-технологичен, обясненията в любов просто станаха по-кратки. Или има няма към 160 символа, в които можеш свободно да изкажеш чувствата си. 

Това от една страна звучи доста по-лесно, отколкото идеята да пишеш дълги прочувствени писма на любимия, но от друга... как да изразиш всичко, което чувстваш в толкова кратък текст. Определено и това си е предизвикателство. Затова View Sofia и  MDL стартират конкурс за най-романтичния празник и те предизвикват да участваш!



SMS любовната поезия има както своите предимства, така и своите недостатъци, но при всички случаи е изключително чаровен начин да се опиташ да стигнеш до сърцето на някой. Затова на прага на най-любовния от всички празници Свети Валентин, ние те предизвикаваме - изпрати ни най-романтичния SMS, който си получавал или пък най-любовния, който си изпращал, или пък този, който винаги си мечтал да присъства в телефона ти, за да имаш уникалната възможност да спечелиш секси бельо предоставено от Palmers... и то по твой избор. 



Условието е лесно. Изпращаш SMS-а, който те е трогнал на познатия [email protected], със заглавие "Любовна SMS поезия" и можеш да си сред десетимата избрани, които ще се борят за първото място и прелестната награда. Победителят ще получи ваучер на стойност 200 лева, с който ще може да пазарува в магазини на Palmers*.

Крайният срок за изпращане на любовните послания е 10 февруари, а точно на връх Свeти Валентин ще стане ясен и късметлията с най-любовен и сладък SMS, който ще се подвизава с чисто ново бельо от Palmеrs!

Успех!





*магазини Palmers в София:
PALMERS – бул. Витоша 66,
PALMERS – MALL OF SOFIA, бул. Ал. Стамболийски 101
PALMERS – The Mall, бул. Цариградско шосе 115
PALMERS – Сердика Център, бул. Ситняково 48

 

More All fashion