Следва

Миглена Ангелова прави триумфално завръщане в ефир

Сблъсък се завръща в ефира на ТВ7

На 9 февруари (събота) в ефир се завръща култовото шоу "Сблъсък", в което зрителите отново ще видят в ролята на водещи Иван и Андрей...

Events преди 11 години

На 9 февруари (събота) в ефир се завръща култовото шоу "Сблъсък", в което зрителите отново ще видят в ролята на водещи Иван и Андрей. Предаването ще се излъчва всяка събота и неделя от 8:00 и ще бъде с обичайната си продължителност от един час.

Шоуто тръгва отново в класическия си вид, в който е познато на зрителите от 2001 насам. Отново два отбора от по двама души ще спорят на боксов ринг по актуални обществено-политически и житейски теми. Сблъсъкът ще се решава в три рунда, а темите ще бъдат подкрепени от любимите на зрителите комедийни рубрики "Звездите ми го говорят", "Култура ми Янко", анимацията "Приключенията на Недялко Ем. Цанев", пародията "WC шоп" и полето за детски бисери "Без зъби". Актуалните теми ще се разглеждат в съботното издание, а в неделното ще се нищят принципни конфликти от типа противопоставяне на мъже срещу жени, пушачи срещу непушачи и т.н. До първото издание следващата събота остава загадка единствено красивото момиче, което ще оповестява началото на всеки рунд.

"Сблъсък" е първото предаване, което научи хората да изразяват свободно различното си мнение на високи децибели в ефир. За 10 години "Сблъсък" има над 500 успешни издания, над 750 часа ефирно време и над 2 500 гости.
НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.