Следва

Флорален принт и висока платформа за уикенда

Шопинг по време на разпродажба! Имаш още един уикенд...

 Всички вече сме в стихията си, а от разпродажбите почти нищо не е останало...

Shopping преди 11 години

Всички вече сме в стихията си, а от разпродажбите почти нищо не е останало. Въпреки това те продължават да ни правят щастливи с находките, на които попадаме и именно заради сладостта от това, решихме да ти дадем още два дни бонус, разбирай цял уикенд, за да се развихриш из магазините.

Преди седмица обявихме играта си "Шопинг по време на разпродажба!" , в която поискахме от теб ди ни подготвиш и изпратиш със съответните снимки и текст към всяка от тях твоите лични шопинг находки или предложения за такива от разпродажбите в Сердика Център*.

Да ни убедиш с мотив и готини неща (до 6 на брой), че всичко, избрано от теб, си струва, без значение от общия бюджет, да приложиш описание на всеки от артикулите - марка, цена (стара и нова), материя и магазина, в който да го намерим, да оставиш името и адреса си и да ни изпратиш всичко на [email protected] с тема на писмото Конкурс "Шопинг навигатор".

Мнозина вече го направиха и споделиха с нас своите съкровища и отдавна набелязани скъпи дрехи на доста по-приятелски настроени за бюджета цена. Сега е твой ред!

Побързай, защото имаш време само до 3 февруари, когато свършва не само срокът за участие в нашата игра, а и разпродажбите в Serdika Center, защото наградата наистина си заслужава!

Ако ти с чудесни предложения, практичност и фантазия убедиш журито от двама модни и двама лайфстайл редактори на ViewSofia, че направеният от теб шопинг е най-готин /интересен, умен, практичен, подходящ или просто преживян емоционално по най-хубавия начин/, ние ще ти подарим великолепно портмоне Furla от перфектно обработена естествена кожа - нещо, което лично ние винаги сме искали да имаме в дамската чанта. Моделът е фантастичен избор от новата колекция на италианския бранд в светло милитъри зелено /на снимката/.



Наградата е уникална, условиета - абсолютно ясно и лесно изпълними, целта - великолепни нови модни попълнения, срокът - кратък, но достатъчен. Просто няма вариант да не участваш!
Така че чакаме те на посоченото място.

Отново желаем успех на всички, престрашили се да ни покажат как се пазарува наистина! Знаем от опит, че по време на разпродажби удоволствието от модния пазар е още по-сладко и никога не стига.

Да си го доставим заедно и този път, с един великолепен залог повече!

* Избраните артикули трябва да бъдат само от Serdika Center, където разпродажбите са до 3 февруари, а покупката им не е задължителна.

Със съдействието на:












 

 

More from View Sofia

More Shopping