Следва

SOFIA GOT SOUL - SOUTHWICK LIVE

Алина Кабаева родила второ дете от Путин?

Московските медии не са съобщавали, че Путин е станал баща, но според запознати, руската гимнастичка е родила второ дете на...

People of art преди 11 години

Олимпийската гимнастичка Алина Кабаева е родила второ дете на руския президент Владимир Путин.

29-годишната спортистка е родила момиченце в началото на ноември, съобщава американският вeстник "Ню Йорк Пост", цитирани от 24 часа.

Московските медии не са съобщавали, че Путин е станал баща.

Когато преди две година Кабаева се появи на корицата на руското издание на списание "Вог", тя обяви, че новороденото момченце е неин племенник. 

"Разбира се, всеки мисли, че бебето е мое", засмя се Кабаева.



През 2008 година московски кореспондент съобщи, че Путин се е сгодил за гимнастичката. Веднага след това собственикът на изданието Александър Лебедев бързо покри историята и свали вестника. Слуховете за двамата обаче продължават да се разпространяват.

Съпругата на президента Людмила не е забелязвана на публични места от встъпването му в длъжност миналата пролет. Нямаше и официални празнувания за 55-ия й рожден ден, който бе по-рано този месец.

Източници твърдят, че Путина, Кабаева и двете й деца са се преместили в резиденцията на президента в Сочи на брега на Черно море.

 

More from View Sofia

Истории от живота: Уенди Денг, от китайска сиромашия до американско богатство и как

Celebrities преди 1 година

Махнете за чао на бедността, преместете се от комунистически Китай в САЩ, станете муза на най-успешните бизнесмени в света и изградете шеметна кариера - използвайки примера на Уенди Денг, разказваме как да получите всичко с помощта на упорит труд, правилни връзки и способност да използвате слабостите на мъжете  

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра