Следва

Дизайн за вдъхновение: Колоритно ергенско местенце

Месечен хороскоп - февруари 2013

Трябва да се поддържаш в добра форма, както физическа, така и психическа и да следиш външния си вид...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Трябва да се поддържаш в добра форма, както физическа, така и психическа и да следиш външния си вид. Тъй като посрещат по дрехите, помисли как да разнообразиш своя гардероб: февруари – е подходящото време. Направи го до 14-ти, защото след тогава звездите обещават среща с потенциална втора половинка. Напрежението в семейството може лесно да се премахне с разговори и любящ тон.

Съвет за месеца: не се отпускай - най-краткият месец изисква завършване на започнатите дела.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Разположението на планетите говори за това, че авторитетът ти ще нарасне значително в началото на февруари. А да нормализираш финансовото си положение ще ти помогне приятелска подкрепа или помощ от роднини. В средата на месеца съдбата ще направи свои корекции в плановете ти. В никакъв случай не се противопоставяй и тогава последната декада ще ти позволи да си отдъхнеш и телом и духом. Ще си върнеш усещането за стабилност и оптимизъм.

Съвет за месеца: отдели време за малки семейни празници, подобрение на дома и бита.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Настъпва вълнуващо време на промяна. Ще се появи възможност не само да укрепиш, но и да подобриш позициите си, и да „пречупиш” в своя полза ситуацията. На работното място ще получиш изгодни предложения. Първата половина на февруари ще те вдъхнови за успешни идеи, които ще преливат една в друга. Не пропускай този период и във втората половина на месеца ще можеш да пристъпиш към тяхната реализация. Много е важно да не забравиш да благодариш на всички онези, които ще ти помогнат.

Съвет за месеца: не стой със скръстени ръце, защото всяка твоя делова активност ще бъде щедро възнаградена.

РАК 22.06 – 23.07

Независимо от факта, че работата ще отнема много от времето ти, месецът обещава да поласкае твоето себелюбие и да удовлетвори честолюбието ти. Февруари е добър за създаване на солидна база за нови проекти, както в бизнеса, така и в личния живот. В семейните отношения – пълна хармония. Възползвай се от ситуацията за зачеване на дете. Грижи се за имунната си система и поддържай организма си с витамини.

Съвет за месеца: за предпочитане е сега финансите да се спестяват, а не да се харчат.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Периодът обещава да бъде успешен в изпълнението на планираните проекти. Отдай предпочитание на нестандартния подход към цялата си дейност, дори ако това касае отдавна отложен процес и тогава звездите ти гарантират победа над конкурентите. Твоят успех ще зависи пряко от това до колко добре ще планираш работата и свободното си време.

Съвет за месеца: стреми се към хармонични отношения със себе си и света около теб.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Звездите те предупреждават – трябва да завършиш започнатите дела преди настъпването на пролетта. Семейните отношения изискват изключително внимание към партньора и мекота при общуването с него. В средата на месеца може да очакваш значимо събитие, което обещава ярки промени към по-добро. В безкрайния поток от дела ще бъдат полезни кратки пътувания през третата декада от месеца: превърни ги в пауза за отдих и ще получиш важна информация за себе си.

Съвет за месеца: хармонизирай отношенията си с колеги и партньори от противоположния пол, и професионалната сфера ще те зарадва с благоприятно развитие на събитията.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Очакват те много забавни, вълнуващи новини и приятни изненади. Позволи си дребни развлечения - те ще ти дадат сили и ще ти донесат много повече ползи, отколкото работата. И тогава ще можеш лесно да преодолееш проблемите, които по-рано са ти изглеждали непреодолими. Колегите ще се опитват да се презаредят от теб, като от мощна батерия. Не щади енергията си за другите, споделяй своя опит. Колкото повече даваш, толкова по-бързо ще възстановиш енергийния си потенциал.

Съвет на месеца: не позволявай да крадат идеите ти, незабавно пресичай такива опити.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Февруари ти обещава истински разцвет в личните отношения. Ако се влюбиш, ще ти отговорят с взаимност. Покрай това, ще трябва да вземеш ключови решения, които могат да повлияят на бъдещия ти живот. Направи го бързо, опирайки се на интуицията си и вътрешният глас ще ти подскаже как да постъпиш. В средата на месеца, има смисъл да се върнеш към забравено хоби - това ще ти даде душевно равновесие.

Съвет за месеца: обърни по-голямо внимание на близките си и на семейните дела. Отношенията ти ще станат по-топли и ти ще станеш незаменим човек в живота им.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Този месец идеално подхожда да го посветиш на това, което те интересува най-много - различни хобита, интереси, увлечения. Тук може внезапно да откриеш за себе си нещо ново и да си доставиш доста удоволствие. Може също така да си вземеш почивка и да отидеш на едно малко пътешествие.

Съвет за месеца: не прибързвай с покупките - скоро ще откриеш как по-ефективно да използваш финансите си.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Най-големият подарък през този месец ще бъде интересно и обещаващо запознанство. Но, за да се случи това, трябва от време на време да си позволиш да оставиш работата на страна, да излезеш от обичайния си ритъм на живот и да допуснеш в него нов човек.

Съвет за месеца: обърни специално внимание на мъжете от твоя зодиакален знак.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Повишеният енергиен потенциал ще те подтиква да търсиш промяна. Но първо трябва да помислиш струва ли си да променяш нещо в своя доста стабилен живот и до какво може да доведе това. Ако приятелите не те обожават, а колегите – не те уважават, тогава просто се опитай да си намериш ново хоби, за предпочитане не екстремално. Положителен ефект върху теб ще има всеки вид изкуство, особено музиката и поезията, полза ще имаш също от психологията като хоби.

Съвет за месеца: бъди внимателен от 11-ти до 21-ви февруари - за тези, които не са сключили брак, този период може да се окаже съдбоносен.

РИБИ 20.02 – 20.03

Февруари - най-подходящият месец да промениш имиджа си. Още през първата седмица ще се появят приятели, които ще формират твоя стил и предпочитания в облеклото, храната и почивката. Не се страхувай от промените, но да ги афишираш ​​също не е нужно, особено на работното място, където и без това е трудно да ги скриеш. Дори да си разкошно облечен, по-добре да се държиш скромно и да не привличаш вниманието на другите върху новия си образ.

Съвет за месеца: не заминавай далеч от дома си, дори за кратко, не се отделяй от семейството или любимия човек. Решаването на всички важни въпроси отложи за март.

 

More Astro