Следва

Лексикон: Един уикенд с радиоводещата по Джаз ФМ Таня Иванова

Петте любими парчета на Максим Бехар

Признат PR експерт, с богат опит и знания в областта на публичните комуникации...

Music преди 11 години

Максим Бехар е признат PR експерт, с богат опит и знания в областта на публичните комуникации. Той обича да чати, да работи в Мрежата, занимава се със сериозни бизнес проекти и социални медии. Харесва рок музиката, технологичните новости, обича да пътува, да се среща с нови хора и да се изправя пред нови предизвикателства. Сред хобитата на Максим са четенето и писането, колоезденето и скоковете с парашут.

Едно от любимите му правила в живота е: "Ако мечтите ти не те плашат, то те не са достатъчно големи", а пет от най-любимите му песни можеш да чуеш по-надолу:

Muse - Neutron Star Collision (Love is Forever)

Безспорният ми хит тези дни, който ме кара да си мисля страшно много неща - първо, че британският класически рок вече придобива много нови, още по-философски измерения. Второ, че темата за любовта все още е много жива и много романтична. И трето, нещото в което вярвам - че любовта може да даде на хората всичко това, което новите медии и новите технологии им взимат.



The Killers - Human

Хора ли сме...или само едни актьори? Задаваме си всеки ден този въпрос, сутрин под душа, после през огледалото, по-късно в офиса... А The Killers - поне на мен - ми дават този отговор по един невероятно атрактивен и поучителен начин - на колене сме, търсейки този отговор. Всеки ден!



Green Day - 21 Guns

Знаеш ли за какво да се бориш, ако не си струва да умреш за него... Е, когато знаеш е лесно, хвърляш се в огъня и не ти пука. Но постоянно имаме каузи, препядствия и пречки, които като преодоляваме ставаме по-силни и по-уверени. Ставам точно такъв като слушам поучителните истории, които Green Day ми разказват във всяка една тяхна песен.Тази е една от тях...



Pink - Try

Признавам, това е една от най-добрите песни за 2012 година - текст, режисура, изпълнение, динамика, пластика, глас... За мен, надявам се и за вас - сутрешно вдъхновение да правя нещата с много по-голям хъс и желание за победа и успех. И с мъничко любов, всеки път...



Fleetwood Mac - Don't Stop (Thinking About Tomorrow)

Песен, с която започнах бизнеса си преди близо 20 години и с която бих започнал и сега. Пълна с надежда и опитимизъм, типично по американски и малко нетипично рокаджийски, който по своято природа е жанр на протеста. Но... приемете го като протест срещу колебанията ни, срещу несигурността, срещу посредствеността. Затова съветът ми след всички тези песни е само един - никога не спирайте, ама никога...!




Виж още от рубриката >>>

 

More Music