Следва

4 февруари, понеделник - Ан Хатауей

Седмичен ХОРОСКОП - 4 - 10 февруари

Звездният талисман на предстоящата седмица е актрисата Миа Фароу, жена на двама много специални мъже...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Обърни специално внимание на такива качества като самоанализ, самодисциплина, самоконтрол, самообладание. Най-добре през този период да не подписваш никакви документи, да не се ангажираш с дълги и кратки пътувания; дори вече планирано пътуване сега може да отложиш за известно време.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Това е период на "фокусиране", когато, като под микроскоп се увеличава всичко негативно, върху което трябва сериозно да поработиш. Седмицата е благоприятна за контакти от полза за работата и за телефонни преговори. Сега може да търсиш надеждни посредници и доставчици на суровини и оборудване.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Ще ти се струва, че във въздуха витае някаква неведома, непозната сила, която те кара да мързелуваш, да кръшкаш от работа, ... може дори да се позовеш на болестно състояние. Придвижвай се напред с малки стъпки, не се опитвай да се надпреварваш с времето, сега трябва да помислиш повече за бъдещето си и по-малко да работиш, важното е да довършиш започнатото. В този момент в живота ти важна роля играе мистиката.

РАК 22.06 – 23.07

Събитията от тази седмица изцяло ще зависят от теб, от твоите действия и желания. Ще усетиш изключителен творчески подем, ще имаш добро настроение и ще срещаш щастливи случайности в своя жизнен път.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Тази седмица, Лъвовете ще бъдат в състояние да организират всякакви мероприятия и да сключват изгодни договори. Във вторник и сряда деловите партньори, може да се покажат в истинската си светлина. След четвъртък ще бъдеш доволен от напредъка на делата си и то не без основание. При изпълнението на набелязаните планове може без опасение да включиш членове на фамилията и близки познати. В събота, избягвай безсмислената загуба на време и енергия. Не са изключени някои проблеми в правната сфера.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Необходимо е да отделиш повече внимание за профилактика на простудните заболявания; да пиеш витамини, да хапваш пресни плодове. Не злоупотребявай с медикаменти, приемай само най-необходимите средства. По-добре пий мляко с мед, чай малина, клеева тинктура – това бързо ще те изправи на крака. Използвай ползотворно принудилното седене вкъщи: наблегни на здравословно хранене и повече сън. Ще видиш, че след това ще изглеждаш по-добре, отколкото преди.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

При Везните, най-вероятно, седмицата ще бъде до толкова изпълнена с работа, че едва ли ще искат да се забавляват вечер. Въпреки това, звездите препоръчват поне една вечер да отделят за общуване с приятели и посещение на кино или театър. Следобедната разходка в парка с любим човек - също е добър вариант. Ще видиш, че това ще подобри настроението ти и ще ти даде сили да продължиш напред. Понякога е необходимо да се увериш, че животът не е само работа, но и удоволствие.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Опитай се през тази седмица малко да промениш режима си на хранене. Откажи се от нишестените гарнитури (картофи, ориз, макаронени изделия). Опитай се да приготвяш различни зърнено-житни храни - елда, кус-кус, булгур; леща. На закуска може да се ограничиш с обичайната овесена каша с мляко, а за обяд – месо (риба), но непременно немазно и с подходяща гарнитура. Не забравяй да приготвяш супи със свежи зелени зеленчуци!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Някои възгледи за живота остаряват с течение на времето и твоето духовно развитие, затова събери сили, промени се. Опитай се тази седмица да се превърнеш в орел. Стреми се да се издигнеш над ситуацията, да бъдеш силен, проницателен и мъдър. Има вероятност и от някои промени в собствения ти дом. Най-накрая ще постигнеш разбиране и съгласие с близките си.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Уреди делата си в местоработата: там са възможни конфликти и неприятности. Това е период на безполезна работа, когато въпреки всичко трябва да изпълняваш задълженията си, но убедеността, че трудът ти е напразен и безполезен, няма да ти дава мира. Може да изпитваш чувство на непонятен страх, а неадекватното ти поведение ще се основава на усещането за неудовлетвореност от положения труд.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Звездите те предупреждават, че в този период ще се натъкваш постоянно на скандали, ще се сблъскваш със стена от неразбиране и тъй като твоят характер по взривоопасност ще прилича на буре с барут, ще докараш недоброжелателите си до пълно изтощение.

РИБИ 20.02 – 20.03

Тази седмица Рибите ще бъдат много чувствителни и впечатлителни. Всеки незначителен провал може да се възприема като личен неуспех, но това изобщо не е така. Слушай приятелите си, тези, които добре те познават и
ценят. Ако не успееш да излезеш от апатията, най-доброто решение е временно да се оттеглиш от всички дела и да си отдъхнеш. За много този период ще бъде белязан с раждането на нови идеи.



Звездният талисман на предстоящата седмица е актрисата Миа Фароу, жена на двама много специални мъже - Франк Синатра и Уди Алън, като с първия има краткотраен шантав брак. Родена е на 9 февруари, 1945-та година, с името Мария де Лурдес Вилейра и в творческата й биография има над 50 филма с нейно участие, но определено ще я помним най-вече с блестящото й участие във "Великият Гетсби", редом до вечния Робърт Редфорд
 

More Astro