Следва

Кампаниите: Lanvin пролет-лято 2013

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Вариациите на французина са на тема мъжки смокинг, виждаме подобни сака с огромни подплънки, както и такива...

All fashion преди 11 години

Кампанията на Lanvin пролет-лято 2013

Супер интересна пролетна кампания - тази на Lanvin. В подгряващата новия сезон поредица елегантни снимки, греят Карли Клос, Саския де Брау и Дария Строкус, отдавнашни любимки на модната къща /те бяха звездите на есенното дефиле на Ланвен/.

Характерният за Албер Елбаз изчистен почерк, този път с подчертано мъжко звучене, но носен по свръх секси начин от жени.

Вариациите на французина са на тема мъжки смокинг, виждаме подобни сака с огромни подплънки, както и такива без ръкави, масивни метални бижута, фантастични женствени топове с едно рамо, обшити с едри камъни. Подчертано усещане за мъжки характери и власт, майсторски пресъздадено и наистина свръх елегантно.



Припомняме, че в дефилето през есента в Париж участваше и транссексуалната Лея Т, което несъмнено не е случайно, имайки предвид цялостния характер на колекцията. В кампанията Лея Т. е заменена от Саския де Брау, която за новия сезон "изигра мъжа" в рекламната кампания на мъжката колекция Saint Laurent.

Виж още>>

Виктория Бекъм в британския Elle



Самата Виктория твърди, че не харесва снимките в сесията за британския Elle. На нас обаче ни се струва, че въпреки обичайната за 38-годишната Пош прекалено нагласена поза в някои от кадрите, като цяло тя е искрена и близо до истинската си същност.



Отделно от това, че изглежда великолепно за годините си, майката на 4 деца сякаш се е намесила и в стайлинга за сесията, който страхотно й приляга - нежни тонове, почти никакви бижута, с изключение на пръстен с грамаден диамант, доста обрани аутфити. Госпожа Бекъм е зваздата на мартенския брой на списанието и трябва да признаем, че резултатът е добър - тя е секси и интересна, кадрите са в специфична кинематографична естетика, а моментът е повече от брилянтен - тъкмо когато Бекъм отново казва Чао на сънародниците си и отпътува за Париж по договор с Пари сен Жермен.

Виж още снимки от тази сесия тук>>

Джорджия Мей за Hudson Jeans



Изключително готината дъщеря на Мик Джагър - Джорджия Мей - е героинята в рекламната кампания на Hudson Jeans. Тя е перфектна и няма защо да обясняваме в какво се крие нейното съвършенство - в тази непретенциозна на пръв поглед, но много добра кампания, сътворена през филтъра на Instagram то отново си личи. Естествена, различна, много красива, със страхотно излъчване, Джорджия работи за втори път със спортния бранд - през 2009 точно от Hudson Jeans канят госпожицата за първите й рекламни снимки.
 
В сесията на мис Джагър партнират брат й Джеймс и фотогеничното й гадже - Джош МакЛелан , който свири в бандата Turbogeist заедно с Джеймс Джагър.



Hudson Jeans прекрасно знаят как да са интересни на младата си публика: снимките са направени на някои най-колоритните места в Лондон - Аbbey Road Studios, ресторанта Sweetings Fish&Chips и Camden Market, а в кадрите са уловени репетиции на Turbogeist.

Виж ги всички тук>>

Много красиви жени позират за Vs Magazine



Велик брой на Vs.Magazine! В последния месец изданието не спира да вади страховити корици и сесии, на които само можем да ръкопляскаме силно.



Кейт Босуърт, Дженюари Джоунс и Ева Херцигова са в главните роли в последния брой, а темата на броя е страстта. Всяка от трите фантастични жени я демонстрира по различен начин - Джоунс в модерния андрогинен образ, Босуърт - със сълзи в очите, а Херцигова - в най-добрите традиции на модната индустрия.



Визуалната работа се придружава от три искрени интервюта, в които Кейт и Дженюари говорят за новите си филми, а Ева - за това, че никога не е мечтала да бъде модел, а акордеонистка.

Виж всички прекрасни снимки тук>>

Бременната Моника Круз за Elle Испания



Най-малкото, че не е гола, освен това прекрасно умее да фокусира внимание. 

Виж още снимки>>
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.