Следва

Да си припомним: Ден за диета с извара и банан

Да обиколиш света за 365 дни: Хавана с аромат на пури и салса

Истински мечтаем за почивка в Куба, където ароматът на пури ни поглъща и чувствени ритми завладяват телата ни. Избираме столицата Хавана за нашето невероятно пътуване към горещи кубинци и незабравими...

All About Life преди 11 години

Истински мечтаем за почивка в Куба, където ароматът на пури ни поглъща и чувствени ритми завладяват телата ни.
Избираме столицата Хавана за нашето невероятно пътуване към горещи кубинци и незабравими коктейли. Разбира се, ще пием Cuba Libre до забрава и си пожелаваме да е в ретро бар с много музика. Салсата ни грабва и ни отвежда в Habana Café, където се сливаме с тълпата от кубинци. Ресторант La Esperanza, точно на брега на вълнуващото море, ни зарежда с невероятни ястия - pollo luna de miel или пиле фламбе в ром, маринована риба в бяло вино, лимон и чесън.



Разбира се, остава ни време и за забележителности, които в Хавана никак не са малко. Не можем да пропуснем най-старата и известна фабрика за пури Fábrica de Tabacos Partagás открита през далечната 1845 година. Тази визита е изключително вълнуваща и определено си заслужава.



Искаме силно кафе, което да изпием сред горешите кубинци и си го доставяме в Café Literario del 'G'. Наслаждаваме се на традиционната музика trova, малко джаз и поетични презентации.



И ето точно тук, опитали вече вкуса на Куба, се влюбваме пламенно, безумно и диво. Невъзможно е да не се влюбиш в Хавана.

И всичко това е възможно. Само трябва да участваш в играта на Havana Club.



За повече информация, посети страницата на Havana Club във facebook.







 

More All About Life