Следва

5 въпроса към 5 любими радиоводещи

Обичта на известните - Холи Бери и Оливие Мартинес като щастливо семейство

Те са толкова гальовни един с друг и винаги гледат в една посока, докато вървят по улицата и се държат за ръце...

People of art преди 11 години

Те са толкова гальовни един с друг и винаги гледат в една посока, докато вървят по улицата и се държат за ръце!Актьорите Холи Бери и Оливие Мартинес нямат брак, но винаги са вдъхновяваща картина за намиране на разковничето на семейното щастие.

Французинът, който се сби заради проблемите на Бери с бившия й партньор и баща на детето й, направо я обожава, и това си личи от всяка сладка папаршка снимка, появила се на бял свят. 

Поредната такава на влюбените известни е по време на обяд в Маями, Флорида, където Оливие и Холи, току-що кацнали от Ел Ей, прекарват време с приятели.

В чудесна лятна рокля в черно, черни очила и клъч и сандали с тънки каишки звездата от "Облачен атлас" изглежда в изключителна форма на сериозните 46, намерила мъжа на живота си в лицето на красивия актьор.
Той пък е нежен закрилник, който ако не държи любимата си за ръка, я придържа като нейна опора. 

Красиви, щастливи и обичащи се, Оливие и Холи, загърбили миналите си драматични връзки - той с Кайли Миноуг, а тя с Гейбриъл Обри, са една от най-страхотните двойки на Холивуд. Факт, подкрепен от силни доказателства: 


 

More People of art

20 пъти, в които ЧЕРВИЛОТО в главната роля променя всичко

People of art преди 3 седмици

Важен елемент, който допринася за дефиницията на персонажи във филми и известни личности. От Одри Хепбърн до кралица Елизабет II – припомняме 20 пъти, в които червилото е не просто емблематична част от визията, а буквално я взривява.

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 10 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра