Следва

10 от любимите ни любовни песни на века. Този век!

We love: Изпълнението на Бионсе по време на Super Bowl

Това е без съмнение най-доброто Super Bowl шоу, което сме виждали до сега...

Music преди 11 години

Това е без съмнение най-доброто Super Bowl шоу, което сме виждали до сега. В него наистина имаше всичко - фойерверки, действителен пожар и най-важното - Бионсе.

Ако някой все още се е съмнявал в таланта й, то след вчерашното й изпълнение по време на най-зрелищното спортно събитие през годината, нещата трябва да са коренно различни вече.

Поп-дивата напълно смая 80 хилядната публика на стадиона и 100-те милиона зрители пред ТВ екраните, като им предложи по много от всичко, което има - глас, пищни форми и танцови умения! Напълно достатъчни 14 минути, в които тя да заличи срама от плейбека по време на официалната церемония за встъпване в длъжност на президента Обама, за който през изминалата седмица обра много негативни изказвания от музикалните критици, да ни омагьоса отново и да ни подготви за събирането на Destiny's Child тази пролет.



Появявайки се величествено като едно време - Бионсе, Кели Роуланд и Мишел Уилямс взривиха стадиона със своя глас, секси кожени екипчета и пироефекти. Тяхното представление бе заобиколено от пламъци, положителни емоции и пълен синхрон, докато трите пееха добре познатите Bootylicious, Independent Woman и Single Ladies.



На финала на музикалното си изпълнение Би изпя Halo и помоли публиката да вдигне ръце нагоре. "Благодаря ви за този момент. Бог да ви благослови!", каза развълнуваната певица.



 

More Music