Следва

В очакване на "Ана Каренина". Пищната екранизация на Джо Райт - костюмите, актьорите, филмът

Само Венета Райкова устоя на ТВ7

 "Горещата" водеща имала мъжеството и силата да откаже предложението от телевизията на Бареков...

Events преди 11 години

След като през уикенда Мартин Карбовски обяви публично решението си да прекрати ангажиментите към "Нова телевизия" и да отиде в ТВ7, стана ясно, че и водещата Венета Райкова също е получила предложение от телевизията на Бареков.

Това съобщиха от "Телеман", които са продуценти и на двете предавания по Нова.

"Подобно, много примамливо предложение, имаше и към г-жа Венета Райкова, с която ние правим предаването "Горещо" - но тя имаше мъжеството и силата да го откаже. Ние постъпихме често, а дали е било справедливо - само Господ може да решава", пише компанията в отворено писмо до медиите.

От писмото става ясно, че решението на Карбовски е изненада и за "Телеман", които са имали договорени отношения за "Отечествен фронт" и "Директно: Карбовски" до 2014 г.

Те уверяват, че са се опитали да променят решението на Карбовски, но безуспешно.

"Без съмнение, всеки човек има право на своите решения, право на труд и на промяна. За седем години никога не сме ограничавали неговото - работата му в различни печатни и електронни медии е доказателство за това. Същото можеше да стане и със сегашната промяна, след изтичане на контракта му с "Телеман" и респективно с "Нова телевизия".

В нашата компания най-високо от всичко ценим свободата, но наравно с нея - професионалната етика и коректност. Но трябва ли свободата да е оправдание, когато се погазват етиката и коректността?", пишат още от "Телеман".

Писмото завършва след кратки размисли за приятелството и предателството, с което от компанията затварят страницата "Карбовски".

 

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.