В очакване на "Ана Каренина". Пищната екранизация на Джо Райт - костюмите, актьорите, филмът

Има ли нещо по-хубаво от пищна класическа творба, филмирана по най-съвременни методи, но все толкова, че и...

Има ли нещо по-хубаво от пищна класическа творба, филмирана по най-съвременни методи, но все толкова, че и по-пищна от оригинала!? И в нея – красиви, тъжни и уникани жени, мъже на честта и срастта, клюки, интриги, човешка злоба и всичко това – на фона на имперско богатство, в една епоха на разточителство и отдавна отхвърлени порядки!?

Няма, е отговорът на горния дълъг въпрос и затова чакаме премиерата на новата версия на великолепния роман на Лев Толстой „Ана Каренина” с огромно любопитство.

Коментари: 5

K
KatuhaBYK (2013/02/06 / 21:44)
Най-добрата екранизация на книгата е филма Анна Каренина 1967 година.Там всичко е ПЕРФЕКТНО!
K
Karolina (2013/02/06 / 10:15)
Всъщност филмът си заслужава ЕДИНСТВЕНО заради прекрасните костюми! Освен тях няма нищо друго за гледане. Изключително слаба актьорска игра (с изключение на Лоу), ако Каренина и Вронски са били толкова бледи личности, историята им нямаше да просъществува като класическа и до днес. Режисьорският похват е интересен като идея, но отчайващ като изпълнение. Чаках филма с нетърпение, но се разочаровах силно.
Светлана (2013/02/06 / 08:26)
И на мен ми се струваше неподходяща Найтли за Каренина предвид представата ми за нея от книгата, но след като изгледах филма останах очарована от всичко в него. Страхотен във всеки детайл, перфектен дори!
S
sha (2013/02/05 / 19:18)
Въпросната актриса е тоооолкова далече от Анна Каренина и нейното излъчване,че не си заслужава мъката от гледането на това нещо(филм).Но пък Джъд Лоу е перфектен!Браво!
L
LuLuu (2013/02/05 / 16:12)
mnogo jalko che veche kinoto se pravi or kostumi ...a ne ot aktjori, da krasivo , no dosta prazno ... ne si gubete vremeto

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.