Следва

Разрешиха на парижанките да носят панталон. 213 години по-късно

Ярките звезди в модния космос - Виктория Бекъм и новият начин да носим голямата градска чанта

Госпожа футболна съпруга номер 1 с дизайнерския си усет е уцелила точния начин, по който хем да разчупи...

All fashion преди 10 години

Виктория Бекъм, забелязвана често в родината й Англия през последните две седмици, е откривателят на този супер идеен и готин начин да носим голямата дамска чанта - tote bag, с къси дръжки.

Госпожа футболна съпруга номер 1 с дизайнерския си усет е уцелила точния начин, по който хем да разчупи клишето - в ръка или пък на лакътя, начин, който винаги ни се е струвал старовремско префърцунен, хем да изглежда добре, строго, градско и много нейно.

Веднъж с бяла чанта, друг път с двуцветна в кафяво и черно, известната островитянка, облечена в лежерни пуловери и тесни джинси, перфектно описващи слабите й бедра, вмъкнати в ботуши Christian Louboutin, придържа елегантно големите чанта от нейни колекции с ръка, оставяйки ни възможност да се фокусираме върху чантата като силен аксесоар.

Придържането ала Бекъм позволява правилната стойка на тялото, което изкривяваме при движение от тежките чанти на рамо или в ръката.

На нас този нов начин да носим голямата бизнес чанта ни харесва много, дали да не го изпробваме на наша територия още днес?


 

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 4 дни

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour  

Optical Illusion на Louis Vuitton - странно прекрасни не точно обувки

All fashion преди 5 дни

Две в едно е старо, но златно правило в модата. Днес оптичната илюзия отново се лее по подиумите, а дизайнерите се надпреварват да превръщат ежедневните дрехи - суичъри, палта, обувки на ток в сюрреалистични притежания.