Следва

Разрешиха на парижанките да носят панталон. 213 години по-късно

Ярките звезди в модния космос - Виктория Бекъм и новият начин да носим голямата градска чанта

Госпожа футболна съпруга номер 1 с дизайнерския си усет е уцелила точния начин, по който хем да разчупи...

All fashion преди 11 години

Виктория Бекъм, забелязвана често в родината й Англия през последните две седмици, е откривателят на този супер идеен и готин начин да носим голямата дамска чанта - tote bag, с къси дръжки.

Госпожа футболна съпруга номер 1 с дизайнерския си усет е уцелила точния начин, по който хем да разчупи клишето - в ръка или пък на лакътя, начин, който винаги ни се е струвал старовремско префърцунен, хем да изглежда добре, строго, градско и много нейно.

Веднъж с бяла чанта, друг път с двуцветна в кафяво и черно, известната островитянка, облечена в лежерни пуловери и тесни джинси, перфектно описващи слабите й бедра, вмъкнати в ботуши Christian Louboutin, придържа елегантно големите чанта от нейни колекции с ръка, оставяйки ни възможност да се фокусираме върху чантата като силен аксесоар.

Придържането ала Бекъм позволява правилната стойка на тялото, което изкривяваме при движение от тежките чанти на рамо или в ръката.

На нас този нов начин да носим голямата бизнес чанта ни харесва много, дали да не го изпробваме на наша територия още днес?










 

More All fashion