Следва

10 от любимите ни филми за любов на века. Този век!

Николета Лозанова: Оставям Никол на баща й, влизам в "Къртицата"!

На пресконференция днес, продуцентите на формата Иван и Андрей, разказаха...

People of art преди 11 години

Азис, Николета Лозанова и Деян Донков казаха "Да" на "Къртицата", форматът, в който за първи път влизат заедно звезди и обикновени хора при равни начални условия, рамо до рамо.

На пресконференция днес, продуцентите Иван и Андрей разказаха своите мотиви за създаването и участването в подобно шоу и според тях този проект ще има успех, защото е най-мащабният подобен създаван някога у нас. Разбира се, като потвърждение на тези думи те не пропуснаха да се похвалят и с медийния шум, който вдигна хеликоптера от понеделник и за който се носеше слух, че ще демонтира паметника пред НДК, като разкриха, че всъщност това бил маркетингов трик на предаването и като доказателство същият хеликопетер прелетя отново около журналистите и под зоркото око на изпълнителния директор на ТВ7 Николай Бареков, Николета Лозанова и Азис.


Последните двама демонстрираха близки отношения помежду си и силна любов към солариума, пристигайки ръка за ръка на пресконференцията, усмихнати и с много тъмен тен. Николета категорично заяви, че не се притеснява да влезе като участник в риалити формата, въпреки че ще трябва да се лиши от присъствието на дъщеря си за цели три месеца, защото за нея това е едно голямо предизвикателство и тя е сигурна, че Валери ще се справи отлично с грижите за малката, за да може тя да го изживее.


По този повод Николай Бареков заяви, че една от причините, поради които г-жа Божинова се е съгласила на участие е не само приключенския й дух, а и дългосрочната оферта, която от ТВ7 са й предложили. Той беше категоричен, че плеймейтката ще бъде лице на телевизията и много, след като свърши формата, но избра да запази в тайна каква ще е ролята й след това.

Азис пък с типичното си чувство за хумор разчупи обстановката, като призова кандидат-участниците да се явят на кастингите в страната, ако искат да спят с него. Той си призна, че имал само едно условие за участието си и то било да не скача с парашут.

За негово щастие обаче, той нито ще скача с парашут, нито ще остане на сухо, докато е във формата. Слуховете говорят за това, че продуцентите искат да привлекат и чужда знаменитост от мъжки пол, която ще радва очите му. По непотвърдена информация от медията наддават за бицепса на Жан-Клод ван Дам и за баскетболиста Денис Родман.


Продуцент на приключенското риалити е "Междинна станция", а негови водещи ще са Иван и Андрей. Форматът е излъчван в над 40 държави по цял свят, а консултант на първия му сезон в България е един от неговите създатели – Йост Розет. Декорите за българската версия се строят от седмица край София, а психологическите мини между участниците ще бъдат залагани от Ники Николов, който движеше съспенса и в "Биг брадър".

"Колосалните мащаби на проекта - бюджет, участници, водещите чуждестранни консултанти и паричната награда от четвърт милион лева, са красноречивото доказателство, че “Къртицата” е №1 в сравнение с всички реализирани до момента риалити формати в България", разкри Бареков.

"Къртицата” е изключително успешно риалити шоу, което винаги надминава и най-смелите очаквания на зрителите, тъй като събира в себе си най-доброто от най-успешните риалити формати по света", коментира Йост Розет.

"Селекцията на известните личности е много силна и можем да кажем, че сред тях има знаменитости, които за първи път се съгласяват да станат част от телевизионно риалити изживяване. Освен потвърдилите Николета Лозанова, Азис и Деян Донков, водим засилени преговори с няколко чужди звезди, които да се включат в проекта”, съобщиха водещите и продуценти на формата Иван и Андрей.


 



Мабащното риалити шоу започва през март в ефира на TV7. В първия сезон на “Къртицата” ще участват някои от най-големите български звезди, които ще живеят рамо до рамо със своите фенове. Заедно с избрани на кастинг обикновени хора те ще изживеят най-голямото приключение, като трябва да се справят с различни физически и психологически предизвикателства и от успеха на тези изпитания ще зависи развитието на действието и живота им в Базата. В продължение на три месеца участниците в "Къртицата" ще застанат един срещу друг и срещу самите себе си, за да спечелят наградата от 250 000 лева.


Повече подробности обаче като сценарий и регламент предстоят да станат ясни. Вече могат да бъдат видени първите промо клипове на шоуто с участието на Деян Донков и Николета Лозанова.

Ясни са и датите на провеждане на кастингите за обикновените хора, желаещи да участват в новия за България формат. Те ще се проведат в три града – Бургас, Пловдив и София, а датите са съответно 15 и 16 февруари, 22 и 23 февруари и 24 и 25 февруари, а хората които ще бъдат избрани ще трябва да са смели, силни, съобразителни, оригинални и готови да се отдадат на истинско приключение...

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра