Следва

Миранда Кер върви към олтара в бельото на Victoria’s Secret

Марк Джейкъбс - само по татуировки за Coca-Cola

Марк Джейкъбс е поредният в звездната редица на заемалите този престижен и високо платен пост - тази...

All fashion преди 11 години

На този мускулест мъж му отива всичко - включително позицията креативен директор на диетичната линия на Coca-Cola. Марк Джейкъбс е поредният в звездната редица на заемалите този престижен и високо платен пост - тази година той сменя миналогодишното лице на кампанията Жан-Пол Готие, който пък, от своя страна, беше поканен от компанията веднага след Карл Лагерфелд.

В рекламата на напитката в съвсем нова опаковка, Марк Джейкъбс се появява лично, позирайки пред обектива на фотографа Стефан Седнауи, целият в мускули, дело на собствените му гимнастически усилия, и в татуировки - плод на труда на Скот Кемпбъл, който от години рисува звездното тяло.

Колата, опакована и рекламирана от Марк Джейкъбс ще е на пазара след месец, а дотогава жаждата ни утоляват първите рекламни кадри.

A ето и кампаниите на предшествениците му:


Жан-Пол Готие


Жан Пол Готие

Карл Лагерфелд

Карл Лагерфелд

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.