Следва

Миранда Кер върви към олтара в бельото на Victoria’s Secret

Марк Джейкъбс - само по татуировки за Coca-Cola

Марк Джейкъбс е поредният в звездната редица на заемалите този престижен и високо платен пост - тази...

All fashion преди 11 години

На този мускулест мъж му отива всичко - включително позицията креативен директор на диетичната линия на Coca-Cola. Марк Джейкъбс е поредният в звездната редица на заемалите този престижен и високо платен пост - тази година той сменя миналогодишното лице на кампанията Жан-Пол Готие, който пък, от своя страна, беше поканен от компанията веднага след Карл Лагерфелд.

В рекламата на напитката в съвсем нова опаковка, Марк Джейкъбс се появява лично, позирайки пред обектива на фотографа Стефан Седнауи, целият в мускули, дело на собствените му гимнастически усилия, и в татуировки - плод на труда на Скот Кемпбъл, който от години рисува звездното тяло.

Колата, опакована и рекламирана от Марк Джейкъбс ще е на пазара след месец, а дотогава жаждата ни утоляват първите рекламни кадри.

A ето и кампаниите на предшествениците му:


Жан-Пол Готие


Жан Пол Готие

Карл Лагерфелд

Карл Лагерфелд

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.