Следва

Още по-красив iPhone

Отново много фешън сътрудничество между Агнес Дейн и Dr. Martens

Сюжетът на видеото, посветено на новата колекция, и създадено заедно от Агнес и Dr. Martens, разказва за...

All fashion преди 11 години

Още от есента на 2011 година датира сътрудничеството на английския модел Агнес Дейн с компанията за производство на кубинки и дрехи Dr. Martens. И не спира и до този момент, просто защото е повече от успешно.
Историята за русата пънкарка, която от непослушно и своенравно девойче се превръща в нежна и внимателна къщовница, продължава и се развива и в новата кампания на Агнес за марката /пролет-лято 2013/, при това много близко до реалния живот - точно същата еволюция се случи с героинята и в личните й взаимоотношения, откакто се омъжи за актьора Джовани Рибизи и кардинално смени амплоато си.

Сюжетът на видеото, посветено на новата колекция, и създадено заедно от Агнес и Dr. Martens, разказва за ежедневието на една порядъчна и загрижена за домашния уют млада жена. Героинята се вози в метрото, пере в градската пералня, избира цветя за вазите и плодове за фруктиерите вкъщи, взима пощата и влиза в кафенето за чаша сода, без да се лишава и за миг в това си ежедневие от символите на фирмения си стил в предишния си, ергенски живот, а именно небрежното и леко пънкарско обличане.



















Новите модели обувки, дрехи и аксесоари са в нежна момичешка палитра, покрити с цветни принтове и вместени в нелошия ценови диапазон от 30 до 155 евро за отделните артикули.


 

More All fashion