Следва

Сериалът „Отмъщението“ се завръща по FOX Life с втория си сезон

Beauty Essence: Красивите тайни на Вяра Атова (AV)

С артистичния псевдоним Ей Ви (AV) Вяра Атова се разпознава като прекрасен български поп изпълнител с хубав...

People of art преди 11 години

С артистичния псевдоним Ей Ви (AV) Вяра Атова се разпознава като прекрасен български поп изпълнител с хубав глас и великолепно поддържан външен вид. Последното върви задължително с изявите й като водещ на предаването City Life в музикалната медия City, в което певицата и завършен журналист отразява всички големи събития на територията на страната.

Вяра прави впечатление с хубавата си фигура, изпипания до последен щрих грим, равномерен тен и очарователна усмивка. И ни е интересна именно с това нейно изумително качество да отделя време и внимание на всеки детайл. Колко важно е да се грижиш за кожата, тялото и самочувствието си, къде е границата и какво една жена никога не бива да прави, щом става въпрос за красота, точно за това си говорим в следващите редове с една обещаваща млада певица.

V.S. Какво е твоето отношение към красотата?
В: Оценявам я винаги и не я приемам само визуално и с очите си. За съжаление колкото повече порастваме, започваме да подценяваме красотите дори и в най-малките неща, точно затова аз се старая да не пораствам и да преоткривам красотата всеки ден.

V.S.
С какво стартираш сутрин? 
В: С измиване на очи и зъби.

V.S. Какво е първото нещо, което слагаш върху лицето си?

В: Дневен крем.

V.S. А последното...
В: Нощен крем.

V.S. Как поддържаш форма?
В: С танци, от време на време лятото бягам в парка, а зимата на пътеката във фитнеса. Обръщам внимание и на храната, която приемам като не се вманиачавам.

V.S. Коя част от тялото си смяташ за най-привлекателна?
В: Корема и бюста.

V.S. Колко забрани спазваш, за да изглеждаш толкова добре, колкото изисква работата ти? 
В: Опитвам се да не си забранявам нищо, защото всичко забранено е сто пъти по-желано. Просто не се вманиачавам и всичко е наред. Най-много пазя и обръщам внимание на гласа си.

V.S. Мнението ти за пластичната хирургия?
В: Нямам нищо против нея, ако това помага за самочувствието на някого и премахне комплексите му, защо не! Но виждам, че много жени, като започнат и нямат спирка. Предполагам, че е нещо като татусите – правиш един и след това няма спирка, аз имам два и искам още. Всяко нещо, което се прави с баланс е ОК, просто на хората все нещо не ни стига и не ни харесва и се увличаме, а трябва да се внимава с тези кардинални промени. В крайна сметка променяш тялото, лицето си и много често няма връщане назад.


V.S. Ти самата имаш ли корекции по тялото?
 
В: Няма да лъжа, че съм се замисляла за някои корекции и сигурно ще направя нещо някой ден, но няма да е в този етап от живота ми. За сега се чувствам добре в кожата си.

V.S. Какво не трябва да прави никога една жена? 
В: Това си го преценява самата тя. Всеки има различени възгледи и това определя средата, живота му, та дори и визията. Най-важното според мен е никога да не изневерява на себе си!

V.S. Колко голямо значение има възрастта? 
В: Минимално. Виждала съм жени на 40 години, които изглеждат зашеметяващо и щом влязат в дадено помещение, всички погледи се обръщат с възхищение към тях. А съм виждала и 20-годишни момичета, които в старанието си да изглеждат добре, не усещат къде е границата и заприличват на по-възрастни изхабени жени. Просто защото красотата не идва само от физическите ни данни и външната обвивка. Ако ти сияеш с вътрешната си красота, харесваш се и имаш самочувствие, съвсем малко е необходимо за да изглеждаш впечатляващо и без намесата на пластичен хирург и тонове козметика. Според мен, красотата на човека идва от очите, от блясъка в тях.

V.S. А ти страхуваш ли се от времето?
В: Не, виждам красотата на всеки етап от живота.

V.S. Коя е най-драстичната промяна, която си правила с външния си вид?
В: Да премина от брюнетка към блондинка и обратното. Сега отново ми предстои такава промяна.


Най-драстичната промяна, която Вяра е правила с външния си вид, е да премине от отбора на блондинките в този на брюнетките

V.S. Има ли нещо, което не ядеш?
В: Не обичам копър.

V.S. А някоя тайна билка, заклинание, суеверие, за да ти върви и да си във форма?
В: Хахаха, заклинания имам много. Шегувам се. Суеверия и заклинания нямам, но една от тайните, които използвам например е кафе за пилинг на цялото тяло. Също много използвам розова вода, мисля, че помага много на кожата ми, както и за лицето си купувам сапун без сапунин. Слагам и зехтин някой път преди да измия косата си. И най-вече слагам усмивката и се харесвам такава, каквато съм, с всички плюсове и минуси.

V.S. Колко важни са мъжете за красотата на една жена?
В: Много. Ако усещаш вниманието на другия пол, значи всичко е ок. Пък и когато си във връзка, вниманието, любовта и обгрижването на мъжа допринася за онзи блясък в очите, който споменах.

V.S. На кого се възхищаваш?
В: Възхищавам се на Alicia Keys, Beyonce, Etta James, India Arie, харесвам много и Jennifer Lopez защото ми харесва харизмата й и страстта, с която танцува на сцената.

V.S. Какво правиш, когато не пееш?
В: Като поставим на първо място музиката и всичко свързано с нея, любимо ми беше да ходя в класовете по актьорско майсторство. В продължение на 3ри години бях в школата към МОНТФИЗ при Малин Кръстев, Юлиан Петров и Йоанна Буковска. За съжаление този период мина и много ми липсва.

V.S. Любимо място за козметични находки? 
В: Обичам да минавам през Sephora, харесах си някои Щатски козметични марки, които могат да се намерят само там.

V.S. Трите най-важни точки в твоята програма за красота? 
В: Усмивка, хубава кожа и облекло, с което да се чувстваш добре.

V.S. Кои са най-важните ти козметични продукти?
В: Харесвам козметиката на Clinique и Estee Lauder. Влияе добре на кожата ми. Редувам ги. Като също използвам и розова вода.

V.S. Можеш да минеш без...
В: ...много неща.

V.S. Но не можеш...
В: Няма такова. Може би, дневен крем.

V.S. Кой се грижи за косата ти?
В: Много обичам да си вдигам косата на опашка или на кок, но за добре оформената прическа и коса се доверявам на Горян Стоянов.

V.S. А за маникюра...
В: И аз се отдадох на по-дълготрайния маникюр с Gelish или Shellac. Много е удобно.

V.S. Използваш ли маски за лице?
В: Много рядко се сещам да си правя такива. Обикновено при смяната на сезона и използвам тази на Clinique



V.S. A за коса...
В: Използвам маските и шампоаните за коса от професионалната серия на L’Oréal , както и различни масла или зехтин преди измиване.

V.S. Какъв грим предпочиташ?
В: В ежедневието много семпъл – спирала и гланц, а вечер понякога обичам да експериментирам. Общо взето всичко зависи от настроението и сезона.

V.S. Любим парфюм?
В: На Dolce & Gabbana – The One и на Armani – Code.

V.S. Чувстваш се най-красива в...

В: Семпло облекло, с хубав парфюм и лек грим

V.S. И най-важното за добрия външен вид си остава...
В: Усмивката!
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра