Следва

Triumph представя колекцията “Little Black Dress”: бельо, което гарантира елегантност отвътре

Трескавата подготовка на Виктория Бекъм за Седмицата на модата в Ню Йорк

Виктория Бекъм например пусна в Туитър кадри от трескавата си подготовка, като темата най-общо е работата...

All fashion преди 11 години

Нюйоркската седмица на модата набира сила и все повече дизайнери, чиито колекции предстои да бъдат показани съвсем скоро, признават вълнението си. 

Виктория Бекъм например пусна в Туитър кадри от трескавата си подготовка, като темата най-общо е работата й, която е много, разнопосочна, но и доста интересна.

Съвсем наскоро, в интервю за британския Elle, Виктория призна, че зад успеха й в модното поприще, се крие гигантският труд, който полага. "Аз самата работя много. И искам децата ми да разберат, че за да постигнеш нещо, трябва много и упорито да се трудиш."

Работата на госпожа Бекъм действително не е малко - две модни линии - основната Victoria Beckham и демократичната Victoria by Victoria Beckham, чиито ревюта са планирани в близките дни на Седмицата на модата в Ню Йорк /материалите за случващото се там започваме да публикуваме още от днес/, отделно - линия с най-добрите модели рокли от по-ранни колекции, а освен това и джинсовата линия, оптиката и подготовката за пуска на интернет версията на бутика й.


"Добро утро, Ню Йорк! Тук е много студено"


"Вечерен чай след кастинга за шоуто VB есен-зима 2013/14"

"Подготовката за шоуто"


"Вдъхновението на моята колекция есен-зима 2013-2014"


"Снимки от кастинга за шоуто. Шест дни преди ревюто."





Как Вики се справя с проектите си, съобщава самата тя на поклонниците си в Туитър. Снимките са от акаунта @VictoriaBeckham, от Ню-Йорк, където Бекъм се намира в момента в очакване на важното събитие на NYFW. Докато съпругът й Дейвид рекламира бельото на H&M, а синът Ромео се къпе в звездна слава с участието си като рекламно лице на Burberry пролет-лято 2013, самата Виктория, въоръжена с ноутбук, се взира в светлините на Ню-Йорк от висотата на звездния си статут.
 

More All fashion