Следва

Triumph представя колекцията “Little Black Dress”: бельо, което гарантира елегантност отвътре

Трескавата подготовка на Виктория Бекъм за Седмицата на модата в Ню Йорк

Виктория Бекъм например пусна в Туитър кадри от трескавата си подготовка, като темата най-общо е работата...

All fashion преди 11 години

Нюйоркската седмица на модата набира сила и все повече дизайнери, чиито колекции предстои да бъдат показани съвсем скоро, признават вълнението си. 

Виктория Бекъм например пусна в Туитър кадри от трескавата си подготовка, като темата най-общо е работата й, която е много, разнопосочна, но и доста интересна.

Съвсем наскоро, в интервю за британския Elle, Виктория призна, че зад успеха й в модното поприще, се крие гигантският труд, който полага. "Аз самата работя много. И искам децата ми да разберат, че за да постигнеш нещо, трябва много и упорито да се трудиш."

Работата на госпожа Бекъм действително не е малко - две модни линии - основната Victoria Beckham и демократичната Victoria by Victoria Beckham, чиито ревюта са планирани в близките дни на Седмицата на модата в Ню Йорк /материалите за случващото се там започваме да публикуваме още от днес/, отделно - линия с най-добрите модели рокли от по-ранни колекции, а освен това и джинсовата линия, оптиката и подготовката за пуска на интернет версията на бутика й.


"Добро утро, Ню Йорк! Тук е много студено"


"Вечерен чай след кастинга за шоуто VB есен-зима 2013/14"

"Подготовката за шоуто"


"Вдъхновението на моята колекция есен-зима 2013-2014"


"Снимки от кастинга за шоуто. Шест дни преди ревюто."





Как Вики се справя с проектите си, съобщава самата тя на поклонниците си в Туитър. Снимките са от акаунта @VictoriaBeckham, от Ню-Йорк, където Бекъм се намира в момента в очакване на важното събитие на NYFW. Докато съпругът й Дейвид рекламира бельото на H&M, а синът Ромео се къпе в звездна слава с участието си като рекламно лице на Burberry пролет-лято 2013, самата Виктория, въоръжена с ноутбук, се взира в светлините на Ню-Йорк от висотата на звездния си статут.
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 18 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.