Следва

Директно от PR-a: Есил Дюран си смени силикона

Оскари 2013 - Претендентите в Time Magazine

Екзалтацията и прекомерното напрежение в актьорската гилдия ескалират с наближаването на сакралната дата...

People of art преди 11 години

Екзалтацията и прекомерното напрежение в актьорската гилдия ескалират с наближаването на сакралната дата, тази на връчването на наградите на Aкадемията. Тази година Оскарите ще отидат при новите си притежатели, най-заслужилите от заслужилите, точно на 24 февруари.

Дотогава остават броени дни, борбата ще е безмилостна, нервите - обтегнати до невъзможност.

В сърцето на цялата тая суматоха, колегите от списание Time събраха няколко от най-силните номинации, соанираха ги, снимаха ги и ги показаха в супер интересна и елегантна сесия. Сесия, пълна с победители - просто стилово бижу!

На черно-белите снимки са фантастичните актьори, тазгодишните номинирани, в стилистика, близка до екранните им превъплащения, които ги наредиха сред големите почеливши на годината.

Те са нежно влюбени, но клети - Анн Хатауей и Хю Джакман, предприемчиви и свободолюбиви, като Кристоф Валц от "Джанго без окови", смели и силни като Наоми Уотс, която направи "Невъзможното" възможно.

 
Наоми Уотс


Джесика Частейн


Сали Фийлд


Ейми Адамс


Кристоф Валц


Джон Хоукс


Филип Сеймур Хофман


Джон Гудман


Квавенжаней Уоллис





 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра