Следва

Street style вдъхновения... с РИЗА

Triumph представя колекцията “Little Black Dress”: бельо, което гарантира елегантност отвътре

Бельо с неостаряващ дизайн, еднакво добро и за всеки обикновен ден, и за специално чаканите "специални" поводи. Любов от пръв поглед с нежните бродерии, изящната мека дантела, сатена с дискретен...

Shopping преди 11 години

Дрехата, която е подходяща за всяко място и събитие и която ни кара да се чувстваме уверени и с добро самочувствие, и ни е спасявала в много случаи, има едно име, вечно като света, и то е Малка черна рокля.
Сега, съвсем Светивалентински, от Triumph предлагат нейния еквивалент при бельото – колекцията, наречена точно “Малка черна рокля”.

Бельо с неостаряващ дизайн, подходящо както за ежедневието, така и за специални поводи. Любов от пръв поглед с нежните бродерии, изящната мека дантела, сатена с дискретен блясък, мрежестия тюл. 
Дизайнерите от бранда черпят вдъхновение от архивни модели на Triumph, като ги преобразяват според съвременните модни тенденции. 
Серията включва няколко вида сутиени, гащички в различни кройки, сред които и закачливите „френски шорти”. Flirt Spotlight, Rendez-vous Spotlight, Jazz Spotlight, Poor Blosom и Sensual Lace са названията на мини сериите в колекцията - абсолютно, непреходно очарователни. 




Цветовете варират от класическо черно и нежно бежово до ослепително розово-червено.

Колекцията „Малка черна рокля” е допълнена от няколко модела секси нощнички, които силно искаме за 14-ти февруари. Изработени са от сатен или ефирен тюл, с тънки презрамки и декорация от дантела, а цветовете са женствени в розово червено, черно и тъмносиньо.

Вълшебен Триумф!








 

 

More Shopping