Следва

С любовта шега не бива - 10 любими любовни цитата

Дизайн за вдъхновение - Един приказно красив оазис в Бруклин

Истинско пони в кухнята? Да, бе, да, а Пипи приготвя голям пир за приятелите си Томи и Аника...

All About Life преди 11 години

Истинско пони в кухнята? Да, бе, да, а Пипи приготвя голям пир за приятелите си Томи и Аника.
Всъщност, понито е истинско, кухнята също, а малкото сладурче в престилка е едно от децата на обитателите на този изключителен дом, Миранда Брукс и Бастиан Халард.

Тя е редактор във Vogue САЩ, а той - архитект. Малката им спретната къщурка се намира в Бруклин и е нещо като местен оазис в този артистичен и много специфичен квартал на Ню Йорк.

Строена през 70-те години на 20-ти век къщата на Миранда и Бастиян е сплотила хора, растения и животни в едно голямо щастливо семейство.

Запазен интериорно в стил американски пасторал, оцветен в изумително красиви пастелни цветове и тук-там с цветни акценти, с високи до небето тавани, укрепени с дървени греди, в този дом и зайците на двора се чувстват като герои от Алиса в страната на чудесата.

От Vogue ни канят на пътешествие из тази приказно красива къща и ние не отказваме да ги последваме:


























 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 5 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.