Следва

Новият български сериал „Недадените” тръгва и в Израел

Нов сезон на „Добрата съпруга“ с Джулиана Маргулис

 „Добрата съпруга“ е филм с участието на носителката на наградите „Еми“ и „Златен глобус“ Джулиана Маргулис в...

Events преди 11 години

 „Добрата съпруга“ е филм с участието на носителката на наградите „Еми“ и „Златен глобус“ Джулиана Маргулис в ролята на Алиша Флорик – съпруга и майка, която поема отново контрола върху личния и професионалния си живот, след като съпругът й Питър е замесен в скандал, свързан със секс и политическа корупция.

Неотдавна актрисата беше номинирана за четвърти път за наградите „Златен глобус“, които ще бъдат връчени на 13 януари в Лос Анджелис. Другата участничка в сериала, номинирана за „Златен глобус“ за най-добра поддържаща роля, е Арчи Панджаби, която изпълнява ролята на Калинда Шарма.

В „Добрата съпруга“, сезон 4, през февруари 2013 г. ПО DIVA UNIVERSAL ВСЯКА НЕДЕЛЯ В 21:00 ЧАСА кариерата на Алиша напредва успешно и докато се приспособява към промените у дома и в работата, тя продължава да търси и преоткрива новото си аз. Освен това, Алиша трябва да вземе решение до каква степен тя и децата ще вземат участие в надпреварата на Питър за губернаторския пост, съпругът на Калинда (Марк Уорън) се завръща, и „Локхарт Гарднър“ са изправени пред нови финансови проблеми.



В самото начало на този нов сезон Алиша се занимава с репортер, който разпитва за състоянието на брака й с Питър и кампанията се насочва изцяло към семейните ценности. След временното си отстраняване от работа Уил се завръща във фирмата, на която междувременно е назначен попечител (Кларки Хейдън, в ролята – Нейтън Лейн) със задачата да контролира фирмата в началото на банкрута й. Междувременно Калинда се сблъсква очи в очи с отчуждения си съпруг (Марк Уорън), а връзката на Алиша с Уил е на път да бъде разкрита на пресата, но всъщност тя се превръща в поредния потенциален скандал за Питър. След като е била лъгана от съпруга си в продължение на години, Алиша е нащрек и разбира, че не е лош детектор на лъжи. Макар че далеч не може да бъде наречена успешен адвокат – губи дела, прави грешки, тя има една положителна черта и това е симпатията й към нейните клиенти. Тя знае какво значи да бъдеш подценен.

Това е и първият сезон на сериала след смъртта на изпълнителния продуцент Тони Скот. Премиерата на сезона е посветена на смъртта на Скот.

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.