Следва

NYFW: Гостите на Първи ред

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Прекрасната Хайди Клум, дългогодишната водеща на супер успешния тв-проект Fashion Runway, на който предстои...

All fashion преди 11 години

Хайди Клум в Жан Пол Готие

Прекрасната Хайди Клум, дългогодишната водеща на супер успешния тв-проект Fashion Runway, на който предстои 11-то издание, е в пъстър гащеризон и блейзър на Jean Paul Gaultier, обувки Saint Laurent и брошка на Lorraine Schwartz.



Страхотното настроение е от на вечерта, посветена на модното риалити в Линкълн център в Ню Йорк, датата - 8 февруари. Тя е чудесна, но останалите участници също нося чудесен заряд.




Хайди Клум с дизайнерите Майкъл Корс (ляво) и Зак Поусън (дясно)

Наслаждаващо и зареждащо.

NYFW: Band of Outsider



Странно и магнетично ревю на Band of Outsiders в най-добрите традиции на смелата, но много добра мода, при това напълно приложима...

Виж колекцията тук>>

Изложба на Triumph по време на London Fashion Week


Скици за дизайн на бельо Triumph от Фьодор Голан и Матю Уилямсън

Освен купищата приказни дрехи, прически, грим, осветление, музика и прочее на десетките модни събития, случващи се и предстоящи да се случат на сцените на Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж тези дни, немският концерн Триумф направи възможно бельото да получи нужното внимание с приказна изложба, която предстои да се види на Лондонската седмица на модата. Новината дойде преди дни и предизвика голям интерес, първо, защото титан като Триумф определено има какво да покаже и, второ, заради краткия срок на изложбата - 15-17 февруари. Освен това именно Триумф е основният доставчик на бельо за дефилетата в Лондон, и то от години.


Ретро реклами на Triumph

Изложбата е уникална, нарича се ‘Maison Triumph’ и обещава де е същински рай на бельото. Ще видим архивно бельо от 127-годишната история на бранда, както и единични бройки, направени специално за някои от най-важните поръчители на Лондонската седмица на модата, като Louise Gray и Matthew Williamson. Някои от вещите ще бъдат предложени на търг, а домакин на събитието ще е Хелена Кристенсен - модел и дизайнер на Triumph. Всеки, посетил изложбата, ще има редкия шанс да напазарува великолепни уникални артикули.
Адресът: 71 Monmouth Street, само между 15 и 17 февруари.

Звездните гости на NYFW



Ана Уинтур на Rag&Bone 


Кристина Ричи на Richard Chai

Най-усмихнатият и оптичмистично настроен първи ред от поне няколко сезона насам - намек за растеж в индустрията или просто чиста досада от кризата и желанието да я прогоним с широки усмивки, докато гледаме хубава, класна мода.

Виж още>>

Ирина Николаева за T Magazine







Фотографът Бенджамин Хюсби е снимал рускинята Ирина Николаева за пролетно-летния брой на списание T Style. На снимките моделът позира на фона на ослепяващо бели стъпала в стационарни пози, които изпълва с движение и елегантност, просто заради очевидния си талант. Сандалите Miu Miu и роклята с жълтия полукръг на Стела Маккартни само затварят картината, а ние я намираме за чудесна стилистична работа.
 

More All fashion