Следва

NYFW: Гостите на Първи ред

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Прекрасната Хайди Клум, дългогодишната водеща на супер успешния тв-проект Fashion Runway, на който предстои...

All fashion преди 11 години

Хайди Клум в Жан Пол Готие

Прекрасната Хайди Клум, дългогодишната водеща на супер успешния тв-проект Fashion Runway, на който предстои 11-то издание, е в пъстър гащеризон и блейзър на Jean Paul Gaultier, обувки Saint Laurent и брошка на Lorraine Schwartz.



Страхотното настроение е от на вечерта, посветена на модното риалити в Линкълн център в Ню Йорк, датата - 8 февруари. Тя е чудесна, но останалите участници също нося чудесен заряд.




Хайди Клум с дизайнерите Майкъл Корс (ляво) и Зак Поусън (дясно)

Наслаждаващо и зареждащо.

NYFW: Band of Outsider



Странно и магнетично ревю на Band of Outsiders в най-добрите традиции на смелата, но много добра мода, при това напълно приложима...

Виж колекцията тук>>

Изложба на Triumph по време на London Fashion Week


Скици за дизайн на бельо Triumph от Фьодор Голан и Матю Уилямсън

Освен купищата приказни дрехи, прически, грим, осветление, музика и прочее на десетките модни събития, случващи се и предстоящи да се случат на сцените на Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж тези дни, немският концерн Триумф направи възможно бельото да получи нужното внимание с приказна изложба, която предстои да се види на Лондонската седмица на модата. Новината дойде преди дни и предизвика голям интерес, първо, защото титан като Триумф определено има какво да покаже и, второ, заради краткия срок на изложбата - 15-17 февруари. Освен това именно Триумф е основният доставчик на бельо за дефилетата в Лондон, и то от години.


Ретро реклами на Triumph

Изложбата е уникална, нарича се ‘Maison Triumph’ и обещава де е същински рай на бельото. Ще видим архивно бельо от 127-годишната история на бранда, както и единични бройки, направени специално за някои от най-важните поръчители на Лондонската седмица на модата, като Louise Gray и Matthew Williamson. Някои от вещите ще бъдат предложени на търг, а домакин на събитието ще е Хелена Кристенсен - модел и дизайнер на Triumph. Всеки, посетил изложбата, ще има редкия шанс да напазарува великолепни уникални артикули.
Адресът: 71 Monmouth Street, само между 15 и 17 февруари.

Звездните гости на NYFW



Ана Уинтур на Rag&Bone 


Кристина Ричи на Richard Chai

Най-усмихнатият и оптичмистично настроен първи ред от поне няколко сезона насам - намек за растеж в индустрията или просто чиста досада от кризата и желанието да я прогоним с широки усмивки, докато гледаме хубава, класна мода.

Виж още>>

Ирина Николаева за T Magazine







Фотографът Бенджамин Хюсби е снимал рускинята Ирина Николаева за пролетно-летния брой на списание T Style. На снимките моделът позира на фона на ослепяващо бели стъпала в стационарни пози, които изпълва с движение и елегантност, просто заради очевидния си талант. Сандалите Miu Miu и роклята с жълтия полукръг на Стела Маккартни само затварят картината, а ние я намираме за чудесна стилистична работа.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.