Следва

Наградите Грами 2013: Костюмите и победите

Обичта на известните - Бременната Кардашян и влюбеният Канйе Уест на почивка в Рио

Музикантът пък демонстрира отново добрия си стил облечен в джинси и риза, тип кимоно или пък класическа...

People of art преди 11 години

В много тесен приятелски кръг, само с актьора Уил Смит, двойката Ким Кардашян и Канйе Уест прекарват един слънчев уикенд в Рио де Жанейро, по време на традиционния карнавал в бразилския град.

Заетият с музикален и моден бизнес Уест странно защо е предпочел Рио пред New York Fashion Week и наградите Грами, които се връчиха снощи, но е факт, че вместо да дефилира на червения килим, държи приятелката си здраво за ръка. Особено силна привързаност двамата показват след като обявиха, че очакват бебе в началото на юли тази година.

Рапърът и риалити звездата са щракнати в истинска папрашка фотосесия, докато се разхождат по плажа, снимат се за семейния албум, търсят добро място за късна вечеря или се наслаждават на гледката от балкона на хотелската си стая. От тях виждаме, че принцесата от семейство Кардашян е облечена подобаващо за слънцето и жегата в Рио - с фини едноцветни рокли в ярки летни нюанси или бяло, но обута в задължителния висок ток, вероятно препоръчан й от гаджето й, също много известен дизайнер, Уест.





Музикантът пък демонстрира отново добрия си стил облечен в джинси и риза, тип кимоно или пък класическа джинсова риза.

Канйе и Ким са в чудесна хармония помежду си, дори това, че той е афроамериканец, а тя - американка от арменски произход ги прави много екзотична и интересна двойка, чийто звезден съвместен живот ше следим с любопитство. 


























 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра