Следва

Какво се случи с валутата на ACNE

За първи път - Снимки на дъщеричката на Жизел Бюндхен в социалната мрежа

Бебенцето на Жизел Бюндхен, малката чаровна принцеса Вивиан Лейк, бе показана на света от майка си...

All fashion преди 11 години

Бебенцето на Жизел Бюндхен, малката чаровна принцеса Вивиан Лейк, бе показана на света от майка си с непресторена гордост само преди часове. Прекрасната малка Вивиан се роди на 6 декември, и предизвика възторга и грамадната радост на двамата си свръх известни родители - 32-годишния модел Жизел и секси куотърбека, звездата на американския футбол, Том Брейди.

Мъничето, което днес е на два месеца, прилича на готиния си татко. То е второ за двойката, съпрузите имат и 3-годишен син - Бенджамин Брейди.


Жизел и Том със сина си, който тук е още бебе

Жизел съобщи преди време в социалната мрежа, че двамата с Том са станали родители, като тя е родила вкъщи. "Чувстваме са безкрайно щастливи, че можахме да преживеем чудото на раждането още веднъж. Завинаги ще сме благодарни за възможността да сме родители на oще един малък ангел", написа супермоделът на стената до снимките на Вивиан Лейк.

Бюндхен използва всяка възможност да изрази удоволствието си от майчинството. 'Налага някои органичения, но е толкова, толкова прекрасно", казва бразилката. "Синът ми е толкова красив, обичам го толкова много. Но, преди да решите да имате деца, трябва да сте сигурни, че сте намерили страхотен мъж".




Страхотният мъж до Жизел е налице. Тя и мистър Брейди се срещат през 2006, след като 5-годишната връзка на модела с Леонардо ди Каприо приключва. Двойката сключва брак 3 години по-късно на частна церемония в Санта Моника. Семейството живее в огромно имение за 20 милиона долара в Калифорния, в което сега ще расте щастлива и сладката Вив.

Да им е честито!
 

More All fashion