Следва

Най-престижните филмови награди в света – "Оскар" – на живо по bTV Cinema

Facebook моменти: Чисто новото гадже на Рут Колева

Случайно или не, малко преди Деня на влюбените, чаровната изпълнителка реши да покаже на всички...

People of art преди 11 години

Някои влизат в Новата година с надежди, а други с чисто ново гадже. От вторите е и любимата ни Рут Колева, която само преди дни официално оповести в социалните мрежи наскоро започналата си връзка.

Случайно или не, малко преди Деня на влюбените, чаровната изпълнителка реши да покаже на всички, че е сменила сладура Боби от SouthWick с друг мъж. Става въпрос за доста горещия Калоян Трифонов, на който, да си признаем, сме хвърлили око от доста отдавна и за който няма как да не завидим на певицата.

Красавецът е актьор и беше сред звездите в кримидрамата "Отплата". Докато течаха снимките на сериала, Калоян изживя кратък романс с топманекенката Ива Янкулова, но двамата бяха заедно едва няколко месеца, след което тихо и кротко всичко между тях приключи.

Дано това да не е съдбата и на новоизлюпената двойка Рут и Калоян, защото ни се струват адски сладки заедно. И като пръв вестител на тяхната любов им пожелаваме да са нестихващо вдъхновение един за друг и занапред!



 
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра