Следва

Устни само за целуване - 5 хидратиращи червила

Б като Библия, Б като Блог

Празник на детайлите, празник на аксесоарите, празник на скъпото и лукса. Това е Fashion Week, по време на...

All fashion преди 11 години

Fashion Week Celebration



Празник на детайлите, празник на аксесоарите, празник на скъпото и лукса. Това е Fashion Week, по време на която дори и улицата променя своите правила. 



streetstyle.creatorsofdesire.com

Когато си в Дъблин, прави като дъблинчани...



















...Облечеи се в цветовете на града и му се отдай напълно

personaluniform.creatorsofdesire.com

Everyday Chic





Райето, точно такова, каквото Шанел навремето го е открила сред моряшките униформи, а Жан Пол Готие му е посветил 30 години творчество, е всекидневна мантра за градски и много шик гардероб. Ролята на един такъв тишърт в гардероба е изключително голяма, както и на големия мъжки часoвник.

wethepeoplestyle.com

Вълшебните ниски обувки







Всичко започва толкова елегантно, че си мислиш очакваното - завършва с чифт класически висок ток. Но не - на фокус са великолепни балеринки, толкова ниски, че да усещаш неравностите по асфалта. Със змийски принт и заострен връх те променят посоката на фантазията.

9to5chic.com

Няколко сладки въпроса към Prabal Gurung за съвместната му колекция с Target



Ако ми предстои пътешествие, какво трябва да сложа в багажа си от твоята колекцията?
Има няколко неща, които със сигурност трябва да сложиш. Като например плисирана пола, с която ще ти е удобно да пътуваш, плетива, които са лесни за опаковане пък и са перфектни за първата нощувка и вечеря и определено червена рокля.

А какви цветове отиват на червенокоси жени?
Според мен просто трябва да търсиш подходящите нюанси на цвета, защото понякога и най-ярките цветове изглеждат добре на червенокосите. Точно сега правя нещо за една моя червенокоса приятелка, която беше първоначално доста скептично настроена към ярките багри, но впоследствие се оказа, че те изглеждат зашеметяващо върху нея.

Ако можеше да изпратиш една щастливка на екскурзия някъде, с куфар дрехи от твоята колекция, къде би я изпратил да ги носи?
О, Боже, бих казал, по целия свят! Но главно на цветни и екзотични места като Бразилия, Индия и Непал.

Явно обичаш флоралните мотиви, защото ги виждам навсякъде в колекцията ти, но имаш ли си най-любим?
Обичам всички цветя, но винаги съм имал пристрастия към божурите. Цветята носят толкова много радост, независимо дали ги подаряваме или получаване.

couldihavethat.blogspot.com

More All fashion