Следва

Обичта на известните - Риана и Крис Браун четири години след раздялата

Теди Кацарова и Димитрис искат да остареят заедно

След развода си със скандинавеца Макс певицата намери любовта в лицето на гръцкия...

People of art преди 11 години

След развода си със скандинавеца Макс певицата Теди Кацарова отново намери любовта. Новият мъж в живота й е гръцкият строителен инженер Димитрис Папависилио.

Запознал ги кумът и кумата на майката на Теди. Първоначално обаче Димитрис смятал, че певицата не се интересува от него. "Тя е много красива. Веднага щом я видях, ми хареса.", казва той. Теди пък признава, че в онзи момент след развода си не й е било много до мъже и срещи, а и си мислела, че Димитрис не говори английски.

Когато разбрала, че това не е така, започнали да си пишат по скайп и фейсбук. Изведнъж установили колко общи неща ги свързват. Той я поканил на ваканция в Крит през ноември 2010 година и Теди заминала. Така започнала и тяхната любовна приказка.



"Той ми дава голяма сигурност. За първи път в живота си се чувствам така", признава певицата пред сп. Love Style. Сега двамата поддържат връзката си от разстояние, защото той работи в Катар, и в месеца им се събират по десет дни заедно. Двамата обаче вече са разбрали, че искат да остареят заедно и някога сватбата им ще бъде комбинация между българска и гръцка.



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра