Следва

13 февруари, сряда- Елизабет Олсън

3+3 въпроса към едно градско момиче: Димитрина

Срещали сме я много пъти и сме щастливи, че най-накрая имаме възможността да тя покажем и на теб...

All About Life преди 11 години

Срещали сме я много пъти и сме щастливи, че най-накрая имаме възможността да я покажем и на теб. Тя е модният редактор на сп. Story, казва се Димитрина Иванова, притежава изключителен усет за стил и дълбоки сини очи, които буквално те потапят отатък в някакво друго нейно измерение.

Освен тези й особености Дими има още и диплома по Книгоиздаване от Журналистическия факултет на Софийския университет, а в момента се "бори" и с магистратурата си по Електронни медии, която според думите й обаче "е обречена кауза".

От четири години и половина е част от екипа на списание Story и нарича себе си щастливка от факта, защото е от малкото хора, които работят, това което наистина искат. През свободното си време колекционира биографии и ги чете, наред с романите-еднодневки, които също влизат в списъка й, обича да пише и понякога танцува. Мечтае да може да пътува повече, но за това нейно желание и за още някои други неща, чети надолу:

V.S. От какво зависи стилът ти?
Д: Често от настроението ми и предимно от местата, на които ще ходя. Но не обичам да се ограничавам в един стил.

V.S. А аксесоарите, които избираш?
Д: Още когато видя нещо, си го представям за конкретна дреха – такава, която вече имам, или планирам да имам. Но винаги е спонтанно с аксесоарите и винаги някой се озовава на дъното на кутията, поне докато му дойде времето.

V.S. Кое е най-якото нещо, което си си купувала?
Д: Наскоро открих едно кожено яке, което отговори на всичките ми условия. Сега само чакам да стане топло и да го разходя из софийските улици. Ей такива находки винаги влизат в списъка с най-яките неща.



V.S. Кое е най-красивото място в София?
Д: Харесвам София през нощта, особено централната част около ЦУМ и жълтите павета. Сякаш се превръща в съвсем друг град.

V.S. Какво ти липсва тук?
Д: Предпочитам при възможност липсите да си ги набавям с пътувания. Това е добър повод да избягаш за малко до любимо място, като Париж например, но пък връщането е безценно.

V.S. Къде НЕ би отишла никога?
Д: Антарктида може би, просто защото е студено. Топлите дестинации определено са с предимство.



Виж детайлите в облеклото на днешната ни градска героиня на страниците на Sofia Street Style!

Още от рубриката тук >>>




 

More All About Life